Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (679)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Paródia - žartovná, komická, výsmešná obmena, napodobenina vážneho umeleckého diela. Túto definíciu zo slovníka cudzích slov "Scary Movie" spĺňa do posledneho písmena. Preto jej aj prideľujem aspoň tú jednu hviezdičku. Lenže pre mňa, ako obdivovateľa horrorových filmov, je to skoro až urážajúca záležitosť. Nedokážem sa baviť pri primitívnom zosmiešňovaní scén, ktoré pokladám za klasiku horrorového filmu. Verím však, že pre poďobaných puberťákov, s ktorými lomcujú nevybité sexuálne pudy, je to parádna zábava. * ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodii na horory a spoustu dalších filmů, Je na tom sice vidět černá ruka plantážníka Wayanse a jeho černých bratrů , ale myslim si že Keenen Ivory Wayans tady ukázal že neni zas tak špatnej režisér a to i když tenhle film se za nějaký veledílo rozhodně považovat nemůže, jenže tady naprosto stupidní děj nahradí fakt, že ve skoro každý scéně je sled nejrůznějších parodujících prvků a i když se to někdy úplně nepovedlo, tak jsem se stejně výborně bavil a vůbec mi navadilo, že jsem to už viděl poněklolikátý ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Neskutečná masáž bránice, jak při laciných fórech, tak při trefném parodování známých filmů. Občas se sice vyskytl nějaký ten trapnější moment nebo říznější vtip, ale v záplavě dobrých nápadů a celkově skvěle ukočírované zábavy se to ztratí. Závěrečná variace na Obvyklé podezřelé mě přesvědčila - bez ostychu přidávám čtvrtou hvězdu, protože na to, jak jsem se parádně bavil, se mi zdají tři málo. Nejlepší díl série. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tak konečně až nyní v roce 2008 vidím parodii na filmy. Viděl jsem Vřískot a tak jsem se těšil na film, který ho bude parodovat. Tento snímek celkem pobavil. I když ty vraždy jsou celkem nechutné. Děsnej biják bije do očí a zanechá ve vás stopu, kterou smažete až za pár dnů, ale vždycky si ji vybavíte a vzpomenete si, že Scary Movie je ten film, který paroduje jiné filmy. Doufám, že pokračování mě nezklamou a já si užiji stejnou porci zábavy, kterou ve mě ponechal tento snímek. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Scary Movie: Děsnej biják můžeme posuzovat - stejně jako skoro každou jinou parodii - z mnoha stran. Buď ten film budeme brát vážně a tím pádem nedoceníme jsou genialitu vtipů nebo uvolněně, prostě jako parodii, od které nečekám nijak silný poutavý příběh, a máme velikou možnost pořádně se zasmát. Každý správný divák si jistě vybere tu druhou variantu a tak jeho bránice dostane pořádně zabrat a dokonce si možná řekne: "Sakra, tahle parodie má i smysluplný příběh..." Je fakt, že kromě opravdu zdařilých gagů narazíme i na totální propadáky, po jejichž zhlédnutí divák raději dělá že film neviděl, ale lidi, berte to přece s humorem... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Šerif (Kurt Fuller) dá Cindy (Anna Faris) v pohári silnú čiernu kávu, no keď Cindy vypadne z ruky pohár, tak je káva zrazu svetlá. (DonParegio)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama