Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po zaslouženém úspěchu prvního dílu se tvůrci vydali znovu prošlapanou cestičkou, čili bez scénáře a fungující režie, s katastrofálními efekty a spoustou nehereckých výkonů a hvězdičku jsem opět udělil za nechtěný humor, ale tentokrát i za krásnou oslavu města New Yorku a jeho obyvatel a za nejromantičtější žádost o ruku v dějinách filmu. Udivila mě neúčast Samuela L. Jacksona na tomto projektu, po Hadech v letadle mohl natočit i Žraloky v letadle, a to je přece výzva! Citát z filmu, který mluví za vše: "Mluvíme tu o spadu pěti centimetrů žraloků za hodinu." ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ve světě Asylum takové malé zjevení.Samozřejmě, že je to pořád naprostá filmařská zoufalost, ale první díl byla sranda a vyloženě chtěná, nebralo se to vážně a vidět Steva z Heverly Debills jak skáče s motorovkou do chřtánu lítajícího žraloka byla fakt prdel.Jenže dvojka je typický příklad nechtěné parodie a křeče.Absolutní diletanství, šíleně umělé proslovy a dialogy tak imbecilně stupidní, že se vám z nich chtělo opravdu zvracet a vtipných, opravdu vtipných momentů najdete absolutní minimum a spíš jsem v šoku, jací herci skončí v takových břečkách.Asylum je dno a když vidím kolik celkem známých herců padlo za oběť takovým diletantským mrdkám, je mi to skoro až líto.A zjištění, že kdysi překrásná Tara Reid vypadá jako navoskovaný transsexuál bolí taky.Žralokonádo 2 (už ten název je prostě masakr) nemá ani špetku sebereflexního kouzla prvního dílu a jedná se pouze o další, monumentálně příšerný film z dílny těhle filmových masochistů.15%. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Jednička byla ještě "seriózní horor" nerozeznatelný od čehokoliv od společnosti Asylum, dvojka si už sama sebe uvědomuje jako fenomén sociálních sítí (více cameo rolí, vyšší rozpočet, přiznaný fanservice), tudíž je mnohem zábavnější a sebeuvědomnělejší. I když stále nebezpečně kroužící okolo odpadních vod. ()

Peytl

všechny recenze uživatele

Prvotřídní a ultrarealistický dokument ze života paryb a vyčpělých céčkových nikdyhvězd, proč ne? Navíc, když se vše povaří na patentovaném dnu s tajnou složkou a jako bonus získáte kosmické nůžky s červenou tečkou? Jen katastrofální tornáda měla stylově předpovídat Alena Zárybnická, tak snad ve trojce... ale no tak, myslím ve třetím legendárním pokračování, čuně. Nehodnotitelné. ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

V životě jsem se najednou poblil, posral a pochcal ze třech věcí: z masky Širokka v deseti letech, z vyprošťováku Jirky Babici v devětadvaceti letech a z gigantomočkorozleptanéočkosračky Sharknado 2 dnes . Ani ten nejvypatlanější mol, co mi jak debil žere věci v šatníku, by nestvořil tohle! Je to odpudivý jako herectví Iana Zieringa a scénář sepsal Člověk Vyjebaný (Homo Fuckensis). Víc nejsem schopen napsat. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)

Reklama

Reklama