Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze uživatele giovanni3 k tomuto seriálu (1)

Tři kluci a nemluvně (2012) 

Další z řady průměrných seriálů. Mnohdy se zde najde dobrý vtip, ale minimálně stejně tak často se zde buď neděje vůbec nic a nebo je zde trapná scénka. Nejvíce mi zde vadí Benova máma od té to je vždy katastrofa ať již skrze trapnost, tak samotný herecký výkon. Naopak mne baví Riley a povětšinou i Ben. U Dannyho to je jak kdy.. je to fakt tupec, ale sem tam pobaví svojí naivitou. Tucker mi přijde jako doplňková postava, ale toho taky beru. Suma sumárum zmíněný průměr, který hodnotím po shlédnutí několika nenavazujících dílů. ()

Reklama

Reklama