Reklama

Reklama

Tři kluci a nemluvně

(seriál)
  • USA Baby Daddy
USA, (2012–2017), 36 h 53 min (Minutáž: 21–25 min)

Tvůrci:

Dan Berendsen

Hrají:

Jean-Luc Bilodeau, Derek Theler, Melissa Peterman, Chelsea Kane, Tahj Mowry, Alec Medlock, Tuc Watkins, Lance Barber, Greg Grunberg, Ashley Argota (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Z Bena se ze dne na den stane táta, když před svým vchodem objeví odložené malé dítě, které tam nechala jeho bývalá přítelkyně. Ben se rozhodne holčičku vychovávat. Pomocnou ruku mu podá jeho máma, bratr Danny, nejlepší kamarád Tucker a jeho dobrá kamarádka Riley, která je do Bena v skrytu duše zamilovaná. (TV Nova)

Recenze uživatele Dusty56 k tomuto seriálu (3)

Tři kluci a nemluvně (2012) 

Největší chybou seriálu je herecké obsazení. To je fakt příšerný. Ani jeden z hlavní čtveřice Tucker, Ben a Danny neumí pořádně hrát. Ale jsou to aspoň sympaťáci, to Dannyho a Bennova máma není ani to. Na druhou stranu seriál v každém díle obsahuje nějaké vtipné situace, díky kterým je to rozhodně více než koukatelné. Ve výsledku existuje dost lepších sitcomů (Friends, TBBT, HIMYM, Moderní Family, ...), ale pokud jste je všechny už viděli a chcete něco jinýho na vypnutí, tak tohle není úplně nejhorší volba, přestože ty herci jsou fakt strašní. ()

Strip or Treat (2014) (S04E01) 

Tohle mohl být nejlepší díl z celého seriálu, kdyby neobsahoval dvě chybky, kvůli kterým jsem si epizodu neužil, tak jak bych mohl. Zaprvé mě tady chybí návaznost na minulý díl, který skončil úplně jinak než tento začal a proběhl. A zadruhé se mi podařilo odhalit zápletku půlky dílu ve chvíli, kdy Riley zapomněla mobil na stole, s tím úvodem si to každý okamžitě dá dohromady a ubírá to na zábavě zbytků dílu, když víte co se stane dál. ()

Trial by Liar (2016) (S05E11) 

Díl by to byl skvělý, rozhodně se u něho dá bavit celou dobu. Ale jsou tady 2 velké KDYBY. Kdyby se Riley nechovala celý díl, jak žárlivá mrcha, už mě fakt začíná štvát a Dannyho si nezaslouží. Kdyby Ben zase nebyl tak na ránu. Kazí všechno všem okolo sebe (např. teď to pokazil Zoey a tomu tátovi, předtím zas manipuloval s Dannym a Riley, neustále se chová jak sebestředný blb). Už to dávno není vtipný a kazí to většinu dílů v sérii. ()

Reklama

Reklama