Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 1

(série)
USA, (2013–2014), 15 h 39 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Erin Way, Daniel Zovatto, Bill Paxton, Sarayu Blue (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Tajná agentura S.H.I.E.L.D. se stará o mimozemské hrozby, jenž ohrožují naší Zemi. Po bitvě o New Yorku se situace zkomplikovala. Proto byl sestaven tým pod vedením agenta Coulsona. Společně zabraňují těmto hrozbám. Jenže ne všechna tajemství chceme vědět... (Varan)

Recenze (26)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával jsem tedy mnohem víc, než jen komiksově prostoduché, nesouvislé, lehce mysteriózní případy okrajově naroubované na filmové Marvel univerzum. Tohle totiž připomíná dětskou light verzi Akt X bez atmosféry, neotřelých zápletek a zajímavých postav (postupně i Coulson upadá). Na slabý oddychový průměr tak Agenty vytahují občasné dobré hlášky, svižné tempo, výprava, hudba. A především závěrečných 6 epizod, kde se v souběhu s druhou sólovkou Kapitána Ameriky objevuje Hydra, napětí, zvraty, a seriál náhle vystřeluje o třídu výš. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(25.9.2013) Těšil jsem se, a to fakt hodně (protože Marvel je pro mě takový vlastní guru), ale zároveň jsem věděl, že je to network seriál a u těch je to s rozpočty takové všelijaké, takže nějaké velkolepé eskapády jsem ani nečekal. Celkově jsem spokojen s atmosférou seriálu a jsem zvědav, co si pro nás připraví tvůrci dál. Překvapivě mě to po ani po desátém díle nechytlo tak jako Arrow. Hodně doufám, že se to zlepší. PS : Asi je pravda, že seriál se držel při zemi kvůli druhému Capovi, protože nyní se seriál o třídu zlepšil a já se těším na další díl. Nyní si tu čtvrtou a po druhé sérii i pátou hvězdičku bez pochyb zaslouží. (Spoiler)..70% ()

Reklama

rarak 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mě moc nezaujal - děj docela prostý, postavy spíš takové malé karikatury (především týmové vědecké duo), většina 'humorných' scén mě nechala chladným. Přes Vánoce jsem se k seriálu ale zase vrátil a brzy jsem mu přišel na chuť. Jednak protože jsem akceptoval, že to má být taková nenáročná jednohubka, ale také díky dojmu, že většina dalších epizod už mi přišla lepší než pilot. Navíc, v druhé polovině série seriál jakoby nabral čerstvý dech:) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii - OK, Marvel si umí hrát a má to prozatím všechno dobře promyšlené. Je fakt, že tohle celé působilo značně lacině televizně, ale dalo se to. Hlavně to fungovalo jako jakési pojítko s filmy, ačkoliv se to možná spíše na jejich vizích jen vezlo. V seriálu se sem tam objevilo cameo některé z filmových postav, ale naopak tohle nefungovalo. Marvel tak ale mezi filmy stále udržuje povědomí o svém světě, tak proč ne. Uvidíme, co si autoři vymyslí v mezidobí před druhými Avengers a krátce po nich ve druhé seriálové sérii. A jak do toho, pokud vůbec, zapadne další televizně seriálová odnož Agent Carter. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho se seriál hledal a tomu odpovídalo i kolísavá kvalita, a kdybych nebyl fanoušek MARVELu, tak si nejsem jistý, jestli bych měl dostatek trpělivosti. Už ale vím, proč tomu tak bylo a od jistého bodu se seriál rychle dokázal odrazit prakticky ode dna. Propojení s filmovým univerzem funguje a většinou nepůsobí nějak nepřirozeně. A jak je u MARVELu zvykem, zazní zde množství vtípků. ()

Galerie (533)

Zajímavosti (82)

  • Lorelei z Asgardu utiekla na Zem tesne po udalostiach filmu Thor 2. Zrejme Loki jej vydal tento príkaz. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama