Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 1

(série)
USA, (2013–2014), 15 h 39 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Erin Way, Daniel Zovatto, Bill Paxton, Sarayu Blue (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Tajná agentura S.H.I.E.L.D. se stará o mimozemské hrozby, jenž ohrožují naší Zemi. Po bitvě o New Yorku se situace zkomplikovala. Proto byl sestaven tým pod vedením agenta Coulsona. Společně zabraňují těmto hrozbám. Jenže ne všechna tajemství chceme vědět... (Varan)

Recenze (26)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(25.9.2013) Těšil jsem se, a to fakt hodně (protože Marvel je pro mě takový vlastní guru), ale zároveň jsem věděl, že je to network seriál a u těch je to s rozpočty takové všelijaké, takže nějaké velkolepé eskapády jsem ani nečekal. Celkově jsem spokojen s atmosférou seriálu a jsem zvědav, co si pro nás připraví tvůrci dál. Překvapivě mě to po ani po desátém díle nechytlo tak jako Arrow. Hodně doufám, že se to zlepší. PS : Asi je pravda, že seriál se držel při zemi kvůli druhému Capovi, protože nyní se seriál o třídu zlepšil a já se těším na další díl. Nyní si tu čtvrtou a po druhé sérii i pátou hvězdičku bez pochyb zaslouží. (Spoiler)..70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 60% Prvých pár dielov Agenti vôbec nedokázalo zaujať ako filmy a len pár dielov bolo zaujímavých. Predovšetkým tu chýbal lepší príbeh, ktorý sa dostavil až spolu s filmom Captain America: Winter Soldier. Pred tým to vyzeralo len ako zaujímavý high-tech seriál. Marvel ma s jednotlivých filmov dosť prachov a tak treba pochváliť aj vizuál, ktorý tiež nie je najhorší. Rovnako tak potešia aj niektoré vedľajšie postavy s celovečerákov - Nick Fury, Maria Hill, Sif. Najväčšie mínus nie je herecké obsadenie, ale nevýrazne napísané a ploché postavy, ktoré sa poriadne rozbehnú, rovnako ako aj ich vzťahy až v polke seriálu. Kto má rád svet Avengerov, tak ten seriál ho určite poteší, narážok na filmy s Phase Two je tu dosť a Clark Gregg je dobrý líder týmu. Obľúbený soundtrack: Main Theme. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtyři hvězdy a to jen za druhou polovinu řady, ta první není nic jiného než odpadní žumpa nic nesměřující a plná zápletek vytažených z prdele....druhá polovina je však to nejlepší co dosud seriál naservíroval, pád SHIELDU, vzestup Hydry, změna dosud nudného Kenovského Warda v nejlepšího padoucha seriálu a samozřejmě Bill Paxton jako Garret ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak první série za mnou a nemůžu se dočkat další. Po trochu rozpačitém začátku seriál perfektně vygradoval k božskému finále. Naprosto skvělé postavy, perfektní příběh, kde nakonec všechno zapadne dohromady. A víte co, nebudu se tu rozepisovat dalšími, superlativy, protože všechno stačí shrnout do jediného slova: Geniální. 92 % ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii - OK, Marvel si umí hrát a má to prozatím všechno dobře promyšlené. Je fakt, že tohle celé působilo značně lacině televizně, ale dalo se to. Hlavně to fungovalo jako jakési pojítko s filmy, ačkoliv se to možná spíše na jejich vizích jen vezlo. V seriálu se sem tam objevilo cameo některé z filmových postav, ale naopak tohle nefungovalo. Marvel tak ale mezi filmy stále udržuje povědomí o svém světě, tak proč ne. Uvidíme, co si autoři vymyslí v mezidobí před druhými Avengers a krátce po nich ve druhé seriálové sérii. A jak do toho, pokud vůbec, zapadne další televizně seriálová odnož Agent Carter. ()

rarak 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mě moc nezaujal - děj docela prostý, postavy spíš takové malé karikatury (především týmové vědecké duo), většina 'humorných' scén mě nechala chladným. Přes Vánoce jsem se k seriálu ale zase vrátil a brzy jsem mu přišel na chuť. Jednak protože jsem akceptoval, že to má být taková nenáročná jednohubka, ale také díky dojmu, že většina dalších epizod už mi přišla lepší než pilot. Navíc, v druhé polovině série seriál jakoby nabral čerstvý dech:) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já to chápu, Marvel má komiksovou image, tu chce co nejvíce (finančně) zužitkovat (nahrabat prachy), ale tohle je už příliš pubertální, ano, ano já vím, komiksy nejvíce hltá mladší publikum, ale já jsem z puberty vyšel před pár lety a tohle mě připadá stejně tak hloupé, jako chtít na vánoce ohromit teenegera hračkou pro 5 leté. Zatím jsem ale dokoukal jen třetí díl, takže tomu ještě dám šanci... ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho se seriál hledal a tomu odpovídalo i kolísavá kvalita, a kdybych nebyl fanoušek MARVELu, tak si nejsem jistý, jestli bych měl dostatek trpělivosti. Už ale vím, proč tomu tak bylo a od jistého bodu se seriál rychle dokázal odrazit prakticky ode dna. Propojení s filmovým univerzem funguje a většinou nepůsobí nějak nepřirozeně. A jak je u MARVELu zvykem, zazní zde množství vtípků. ()

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patřím mezi tu hrstku fandů, kterým se první série líbí celá, od začátku. Prostě jsem si Agenty oblíbil před i po Capovi. Souhlasím, že je seriál s každou epizodou lepší a lepší, ale přesto si nemyslím, že první díly byly úplně tak hrozné. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával jsem tedy mnohem víc, než jen komiksově prostoduché, nesouvislé, lehce mysteriózní případy okrajově naroubované na filmové Marvel univerzum. Tohle totiž připomíná dětskou light verzi Akt X bez atmosféry, neotřelých zápletek a zajímavých postav (postupně i Coulson upadá). Na slabý oddychový průměr tak Agenty vytahují občasné dobré hlášky, svižné tempo, výprava, hudba. A především závěrečných 6 epizod, kde se v souběhu s druhou sólovkou Kapitána Ameriky objevuje Hydra, napětí, zvraty, a seriál náhle vystřeluje o třídu výš. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I can't confirm it's her, but I did hear a story about a baby girl. Years ago, a village in the Hunan province in China. It destroyed, every man, woman, and child torn apart by monsters trying to find this baby. That's whats so interesting. The baby's parents were the monsters." ()

Milodar 

všechny recenze uživatele

Co to je proboha za sračku? Herci z Beverly Hills s plastovými ksichty, do toho strašně vtipní dementi z Harvardu alias Mach a Šebestová a scénář hodný desetiletého blba, co ho rodiče nutí sledovat všechny díly Hobita. Marvele, stydký pysku, styď se! P.S.: v půce druhého dílu jsem to vzdal a dezinfikoval pevný pysk. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

so far so good... v jednoduchosti je krása a to Shieldáci dokonale využívajú. Scénáre rôznorodé, hrdinovia sympatickí, časté prepojenia na iné Marvel svety vôbec nie sú otravné, takže o mňa za 80%. Ľahko stráviteľné kino. ()

marquillo 

všechny recenze uživatele

Začiatok troška pomalší a nudnejší, avšak po 1. štvrtine sa veci otočili, postavy nabrali druhý dych, scenár nabral aj tretí dych, niečo extra akcie, serialová naivita miestami ostala, miestami prekvapila nenaivita. V zaverečnom hodnotení sa 1. séria u mňa vyšplhalana hranicu 85%. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to vlažně, ale zhruba v polovině se to slušně rozjíždí. Velmi jsem si oblíbil Granta Warda, všichni ostatní jsou vedle něj jen dodatečné postavičky. Skye taky ujde. Konec má vážně grády, posledních asi 8 dílů jsem sjel hned po sobě. Jeden z nejlepších seriálových zvratů se odehraje kolem patnáctého dílu a uznávám, že jsem zůstal úplně opařený. 75% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizody byly vyloženě průserový. Jako bych koukal na nějakou šílenost s puberťákáma, který si hrajou na agenty. Připomnělo mi to peklíčko Agent Cody Banks. Někde po polovině jako by si to uvědomili i tvůrci a vyhodili všechno do koše. Neříkám, že je druhá půle dokonalá, ale rozhodně je koukatelná. Tak snad to takhle bude pokračovat. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do nějakého 15. dílu celkem loudačka, takový lehký nadprůměr. Jediné, co mě - jako diváka - drželo v křesle, bylo očividné čekání na něco 'většího', než jsou jen honičky za padouchy, kteří se díl od dílu střidali... a to pak přišlo. Po 'navázání' na Kápa 2 to dostalo o něco větší grády, znalci filmu si určitě pošmákli a to samé fanoušci Thora, jehož stopy byly v seriálu také dost znát. Poslední tři díly bych přiřadil k těm nejlepším, co nám Agenti přinesli - velké, ne však nepřiměřené množství nečekaných zvratů, zápletek a odhalení, no prostě lahůdka pro Dannyho, díky moc. Jsem rád, že jsem se k seriálu nakonec rozhodl vrátit, nakonec... každý správný fanda MU nebo/a MCU si nenechá nic takového ujít a určitě tyto seriály (jako např. Daredevil, Agent Carter) zpříjemní čekání na další márvelácké celovečeráky. - 75-80% ()

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

První díly mě moc nebraly,ale dal jsem tomu ještě šanci a vyplatilo se,nakonec mě to dosti bavilo a jsem zvědavý na další řady! ()

Reklama

Reklama