Reklama

Reklama

Extant

(seriál)
  • USA Extant
Trailer 2
USA, (2014–2015), 17 h 59 min (Minutáž: 39–44 min)

Tvůrci:

Mickey Fisher

Hrají:

Halle Berry, Pierce Gagnon, Grace Gummer, Tyler Hilton, Goran Višnjič, Camryn Manheim, Hirojuki Sanada, Carl Ciarfalio, Tessa Ferrer, Kathryn Zenna (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Astronautka Molly se po třinácti měsících, které strávila sama ve vesmírném prostoru, vrací na Zem k rodině a pokouší se znovu zapojit do normálního života. Čeká ji ale velké překvapení... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pokud překousnete několik nudných a nezáživných počátečních dílů, dostane se vám živé a docela akční podívané, zejména ve druhé řadě. 1) Spoiler! Koncepce dvou nelidských entit, které budou bojovat proti sobě, mi přijde docela osvěžující. Lidmi vytvoření humanikové a na druhé straně do lidí vtělení vesmírní příchozí hybridé tvoří zajímavý protiklad a mohli být zdrojem daleko zajímavějšího vývoje, než prvoplánové seriálové podívané. Ale tvůrcům očividně nešlo nic víc, než o jednoduchý pokrm uzpůsobený amarouny zkažené chuti mainstreamové televizní (počítačové, filmové) populace. A tento pokrm při všech výhradách se docela povedl. 2) Z herců mě zaujali 33letý Charlie Bewley (anarchista Odin James) a 31letý štíhloučký zpěvák a autor několika alb Tyler Hilton (programátor projektu Humanich Charlie Arthurs). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Trikově to nemá na Defying Gravity, herecky taky ne, a vztahy jsou tady tak rodinné, až to ubíjí celou sci-fi linku a jakékoliv zajímavé vyjádření/zvrat/námět/myšlenku. Do toho ta mixnutá linie s konspirací, a ještě navíc roboti jako lidé... V podstatě nic objevného a zajímavého, co už bychom neviděli, neslyšeli v jiných filmech a seriálech. Dokonce to postrádá i napětí, atmosféru, nedrží to celé pohromadě, je to takové rozsekané, jak se skáče z tématu na téma. A když začnou nabývat vrch ty rodinné linie a rozhovory, je to peklo. ()

Reklama

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele

Těžko zatím hodnotit, ale po dvou dílech to vypadá jako vcelku zajímavý počin, i když mi tedy místy nahání husí kůži :) Ovšem zajímalo by mě, jak se tvůrcům povedlo ukecat Halle Berry na roli v seriálu. Nicméně i kvůli ní se na seriál budu dál koukat. Edit: S přibývajícími díly se mi seriál líbí víc a víc, jen mě mrzí, že se v každé epizodě děj posouvá jen velice pomalu a někdy lze předvídat, co se stane. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Začátek bavil, ale čím více dílů mám za sebou, tím více nechci vidět druhou řadu(kdyby měla být). Vše se zatraceně natahuje a z chytré sci-fi je jen ukecaná a uřvaná Halle Berry co chce být maminkou mimozemskýho haranta a manžílek co chce mít děcko robota. Nadšení, které bohužel zmizelo. 5/10 Ten spešl kosmickej oblek na konci neskutečně komickej, ostatně to víc věcí v tomhle seriálu, akorát SkyNet překvapil... :) Nedívejte se na to ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot, ačkoliv nebyl ničím převratným, docela navnadil a Spielbergovo jméno ve spojení se solidním obsazením dávalo naději, že se bude jednat o nadprůměrný počin. Ale bohužel. Od prvního dílu šla úroveň postupně dolů. Sám koncept nebyl úplně špatný, ale Spielberg se ve svých sci-fi filmech většinou pyšnil spoustou nápadů, které vyšperkovávaly špičkové triky a nebo nabušenou akcí. Tady nebylo ani jedno z toho. Jen spousta nic neříkajících dialogů, které byly díl od dílu únavnější a protivnější. A k unylým projevům sklouzli i herci. Halle Berry je tady naprosto nevýrazná a Goran Visnjic v roli jejího manžela jí v tom zdatně sekunduje. Hirojuki Sanada zase ukazuje, že bez katany či vesmírné lodi to není ono. Jeho obsazení považuji za největší úlet. Po čtvrtém díle končím a doporučil bych Spielbergovi, aby udělal totéž. Už mu prostě nejde ani ta produkce. 30% ()

Galerie (266)

Reklama

Reklama