Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 2

(série)
TV spot
Komedie / Rodinný / Drama
Česko / Slovensko, 2016, 13 h 50 min (Minutáž: 51–52 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Miroslav Donutil, Jitka Čvančarová, Gabriela Marcinková, Jana Štěpánková, Norbert Lichý, Robert Mikluš, Sabina Remundová, Halka Jeřábek Třešňáková, Vojtěch Kotek, Marie Doležalová (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Pokračování seriálu navazuje na první sérii, ve které doktor Martin opustil kariéru špičkového chirurga v Praze a stal se „obvoďákem" v malém horském městečku Protějov. Poněkud asociální Elinger se i nadále snaží komunikovat se svéráznými místními obyvateli. Kromě toho, že musí opět řešit řadu lékařských případů a zachraňovat dokonce i životy, se ale pokouší také uspořádat svůj soukromý život. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (3)

  • Na konci epizody Šťastně až do smrti (2016) se doktor Martin (Miroslav Donutil) loučí před svou ordinací s Lídou Klasnovou (Jitka Čvančarová) a poté k němu přichází sestřička Irena Bezáková (Gabriela Marcinková). Pak ze dveří ordinace vychází jeden z pacientů, který čeká na vyšetření, řekne nevhodnou poznámku, sestřička Irena na něj zakřičí a zažene ho zpět do ordinace, pak doktora Martina pohladí po rameni a také odejde zpět do ordinace. Na začátku epizody Staré lásky (2016) je tato situace opět odvysílána, ale pouze ve zkrácené podobě. Část, kdy přijde před ordinaci jeden z pacientů, zde zcela chybí. (David7)

Reklama

Reklama