Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

EmmaMorley 

všechny recenze uživatele

Trailer ma okamžite chytil a tešila som sa na seriál. Na moje sklamanie je tam ale postupne čoraz viac postáv a od posledného človeka na zemi to má ďaleko. Mám pocit, že nová postava pribudne pomaly v každej epizóde, keď tvorcovia nevedia ako zaujať. Po prvých epizódach rozhodne stráca grády, aj keď občas ešte prekvapí (napr. koncom prvej série). ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Phil Miller je naprostý břídil, neschopný idiot a permanentní lhář. A přesto mu nejde nefandit. Byť to kouzlo prvních epizod po čase vyprchá a celá ta zkáza světa se přesune úplně do pozadí, což je škoda, pořád má Last man on earth co nabídnout. Na druhou sérii se těším už teď ... ... ... A druhá série je pro mě značným zklamáním. Chybí tomu hravost a pár ujetých nápadů, jako tomu bylo v počátečních epizodách první řady. Druhá řada už je jen hloupé a trapné přehrávání, kde tvůrci absolutně neví kam děj posunout. O jednu hvězdu snižuji hodnocení. 55% ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

/// 1. sezóna /// Phil Miller je nesympatický trapák a retardovaný kretén typu David Brent/Michael Scott z Kanclu. A je posledním člověkem na Zemi. Což se postupem času bohužel vyvrátí a jeho kreténství tak nabývá nových rozměrů. Je to fajn, ale bránici jsem většinou držel v klidnějších hladinách než je u Lorda s Millerem obvyklé. Ale dám tomu ještě šanci, smíchu je v televizi málo. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Obvykle nehodnotím po pilotním dvoudílu s takovým nasazením, ale tohle bylo naprosto zničující !!! Phil je naprosto fantastický (promluvy k bohu a míčům, bowling s auty, Wilson, atd atd atd) a nikdo mě nepřesvědčí, že by se kdokoliv v jeho situaci choval nějak výrazně jinak! Příchod "typické manželky" to trochu naboural ale myslím, že správným směrem, takže pálím plných 5 hvězd a mám trochu strach, aby to hodně rychle nevyšumělo... EDIT: Po dvanáctém dílu bohužel nastalo, co se stát asi muselo... To že skutečný obsah už neodpovídá ani názvu seriálu, bych i přehlídnul (ono by to bez dalších lidí dál asi nešlo vůbec), ale v přítomnosti komunity se Phill alias Tendy chová, jako ulhaný blb a původně špičkový humor až příliš často přechází v naprostou trapnost a zamotal se v tom tak, že bude těžko hledat cestu na výsluní... Sledovat to nepřestanu, pořád je to dobrý post-apo sitcom, ale prvních 5 dílů bylo prvních 5 dílů a strašně mě to mrzí... ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Velmi nadprůměrný komediální seriál. Všichni místní pokrytci si stěžují, jak hrozně nesympaticky se chová hlavní postava a blablabla... Ale já mu úplně rozumím! Phil Miller je naopak skvělá postava, které podle mě nejde nefandit. A tak doufám, že v druhé sezóně se pochlapí, konečně dostane nějakou pořádnou ženskou a odkrágluje toho idiota, černýho Phila Millera! ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama