Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 2
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 2

Recenze (138)

AnysekMel 

všechny recenze uživatele

"the most original comedy in years" - originální možná, ale vtipná už zdaleka ne. Ano, vtipné chvilky tam jsou, ale humor vyprchá po prvních dvou epizodách, neb se místo hutného filmu přesycenýho rozkošnými momenty se rozhodli zpatlat rozplizlej a vláčnej seriál, v němž se ten jedinej vtip za dvacet minut utopí. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Apokalypsa není zrovna velká legrace a ani tady se z toho tvůrcům nepodařilo dostat víc než sice vtipně nahozené scény, ale většinou bez hlášek nebo point, které by dokázaly rozesmát. Není to ani tak tématem, které se při cynickém přístupu k životu určitě dá zobrazit i jako fraška, ale spíš scenáristickou nedotažeností. Chybí víc anarchie, víc nápadů, větší odvaha. Jakoby se scenárista proti své vůli snažil napsat komedii, když se cítil spíše smutně. Přeživší se často chovají jako rozmazlené a hloupé děti a k tomu je v příběhu i pár pořádných nesmyslů (například rajčata, která krade hlavní hrdina hlavní hrdince, opravdu nemůžou vyrůst a uzrát za necelý týden). ____ Špatně byla postavená i hlavní dvojice. On, nejprve jako zoufalý Robinson sám na celém světě, působil někdy zoufale směšně. Potud fajn. Po setkání s další přeživší už se to s ním vezlo z kopce a seriál vlastně ukazoval jen, jak nepříjemný, protivný, zbytečný a zlý ve skutečnosti poslední muž na Zemi je. Hlavní hrdinka byla o dost vtipnější postava – nejdříve se jevila jako protivná puritánka, aby pak překvapivě rozkvetla. ____ Přiznávám ale, že na příští řadu se podívám. ()

Reklama

whale 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání se seriálem The Walking Dead, kde je všude plno mrtvých a nakažených, tady není nikdo...vůbec. Ani zvířata, lidi..mrtvoly..prostě nic. Je to trochu bizarní představa, být úplně sám na celém světě. Ale díky tvůrcům tohoto seriálu mám celkem zdařilou představu o tom, jak by to mohlo vypadat....děkuju. Ps: a navíc je to vtipný ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu něco jiného. Na druhou stranu je nutno říct, že to "něco jiného" by nevydalo na celý seriál, možná tak na jeden krátký díl. Takže je dobře, že to s tím "Last Man on Earth" nemyslí autoři zas až tak vážně. Plusem je to, že nechybí spousta humoru, a že je hlavní hrdina vlastně spáíše záporákem. To je hodně troufalé a překvapivě dobře to vychází. Mínusem je, že to velmi postupně zabředává do řešení vztahů, což už zabilo nejeden potencionálně dobře vyhlížející seriál. Tak snad se to vzpamatuje. PS: Carol bych v každém jiném seriálu urval hlavu, připomíná mi jednu šílenou postavu z Friends :-) 85 % ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Obvykle nehodnotím po pilotním dvoudílu s takovým nasazením, ale tohle bylo naprosto zničující !!! Phil je naprosto fantastický (promluvy k bohu a míčům, bowling s auty, Wilson, atd atd atd) a nikdo mě nepřesvědčí, že by se kdokoliv v jeho situaci choval nějak výrazně jinak! Příchod "typické manželky" to trochu naboural ale myslím, že správným směrem, takže pálím plných 5 hvězd a mám trochu strach, aby to hodně rychle nevyšumělo... EDIT: Po dvanáctém dílu bohužel nastalo, co se stát asi muselo... To že skutečný obsah už neodpovídá ani názvu seriálu, bych i přehlídnul (ono by to bez dalších lidí dál asi nešlo vůbec), ale v přítomnosti komunity se Phill alias Tendy chová, jako ulhaný blb a původně špičkový humor až příliš často přechází v naprostou trapnost a zamotal se v tom tak, že bude těžko hledat cestu na výsluní... Sledovat to nepřestanu, pořád je to dobrý post-apo sitcom, ale prvních 5 dílů bylo prvních 5 dílů a strašně mě to mrzí... ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama