Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

joudas 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Vzpomínám si na výborný trailer, který byl o tom, jak je Phil na světě úplně sám a nakonec byl v seriálu sám kolik? Úvodních 15 minut? Dalo se to čekat a dokonce to i chápu (těžko by se dal celý seriál vyplnit tím, jak se dělají blbosti, které nejsou v normálním světě možné), ale přesto to byl trochu podraz. S Carol to ovšem ještě šlo, ale s přibývajícím počtem obyvatel šel celý koncept jediného člověka na opuštěné Zemi k šípku a už šlo prakticky jen o to, kdo se s kým vyspí, stejně jako v každém jiném průměrném sitcomu. Krom toho mi byl i Tandy s každým dílem míň a míň sympatický. ()

feryk 

všechny recenze uživatele

První tři díly super, poté seriál rychlým tempem upadá a jak už tu někdo zmínil, s příchodem dalších lidí se řeší jen vztahy a o zemi bez lidí už defacto nejde, což je škoda, protože by to mohlo být velmi zajímavé. Místo toho se dočkáme pokleslé zábavy s vtípky více trapnými a hlavní postavy tak těžce přehrávají, až má člověk chuť to vypnout. Za dobrý start tři hvězdičky. ()

Reklama

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Nedá se to, končím po šestém díle. Seriál byl zábavný jen, když byl hlavní hrdina sám a nemluvil. Po příchodu otravné ženy, se hlavní hrdina přeměnil na neskutečně otravnou postavu, navíc seriálu začal chybět humor a zabředl do absurdních trapností. Po příchodu krásné January Jones se hlavní hrdina změní v karikaturu a leze mi na nervy neuvěřitelným způsobem. ()

whale 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání se seriálem The Walking Dead, kde je všude plno mrtvých a nakažených, tady není nikdo...vůbec. Ani zvířata, lidi..mrtvoly..prostě nic. Je to trochu bizarní představa, být úplně sám na celém světě. Ale díky tvůrcům tohoto seriálu mám celkem zdařilou představu o tom, jak by to mohlo vypadat....děkuju. Ps: a navíc je to vtipný ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Forte se pro tuhle roli narodil. Forte je ten herec, který jako charakter v HIMYM zažíval silné krvácení z nosu vždy, když dostal erekci, která se mu přihodila kdykoli viděl nějakou ženu v baru. Tenhle seriál je neskutečná sranda, neboť virus zabije prakticky veškerou populaci a Forte, poslední muž na zemi, touží po ženě. Bohužel poslední žena na Zemi nesplňuje ani v nejmenším jeho představy. Nutno dodat, že hodně brzo se objeví January Jones a co se stane dál...to stojí za to. Nejlepší komedie roku. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama