Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

DaNvYto

mne to už príde celkom trápne tie rodinné kecy a posedenia na záhradke a proslovy s hlbokou myšlienkou ..fakt ako na toto by sa mohli už vyjebať

tybro

tybro (hodnocení, recenze)

přesně, ono by se toho našlo víc, ale nechci, páč se mi jinak celá serie líbí. :) 

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

tybro

nad tým som sa tiež, raz zamyslel napríklad ako s tým spomínaným radením ..to je tiež celkom nelogicky dotiahnuté niekedy mi to pripadá ako keby tam majú 20 stupňov 

tybro

tybro (hodnocení, recenze)

Vypadá to slibně ... akorát mi tam furt nesedí jedna věc. Proč proboha používat furt v těch autech vysílačky, to si jako nemůžou dát na hlavu sluchátka s mikrofonem. To jako přeřadí kouknou za sebe, a když je klid hrábnou po vysílačce, která se jim zakutálela pod sedačku. Nebo to připadá divný jen mě? :)

na příspěvěk reagoval Nu.Fylyp

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

ako dosť dobrá akčná séria, na postavy sme celkom zvyknutý je to celkom rozvinuté ale časom si človek uvedomí, že by fakt asi aj stačilo lebo aspoň podľa mňa to už nemá čo ponúknuť ...jasné, že sa dá vymyslieť hocijaká preplácaná akčná scéna jedna druhá ale je to úplne o ničom ....dobre možno keby o nejakých 5-10 rokov nejaký comeback diel alebo tak dačo to by šlo ale takto mi to príde zbytočné .....a ľudia sa budú sťažovať na Transformers sériu, že tá je úplne vyždímaná, tá má aspoň tony originálneho materiálu či už z komixov,seriálov,hier ktoré môžu poslúžiť ako predloha ale toto ..kecy o rodine v auto/moto scifi kabáte ma už moc neberú obzvlášť keď starkého chytí kríza stredného veku a narazí si novú čubku ..každopádne film si pozriem

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

plus Charlize má ještě tričko Metallicy uuuu, je mi jedno že bude hrát zlou mrchu, i tak ji zase budu fandit

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak ja to mam naopak. Michelle stale sexy a Charlize vyzera jak smrtka.

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Charlize neskutecna, ale neskutecna kost, Dwayne a Jason si delaji vlastni trailer.  Vin a jeho vazny vyraz nudi. Zbytek se proste spis veze.
Pribeh resit v tyhle serii je smesny, stejne jako cekat ze bude nejak slozity a na konci se nezjisti ze Vin je jen v klestich.

Cely to ale drzi pohromade a a ja se tesim. :-) 

Kritik.

Kritik. (hodnocení, recenze)

Sevcik

Nesúhlasím. Je to presne naopak - prvé 3 filmy boli o niečom, ostatné o ničom. Mne osobne sa páčia ale ako kritik musím priznať že od štvorky sú to len plytké spleteniny. Navyše obsadzujú stále viac "hviezd", z ktorých žiadnu nemôžu zabiť a tak je postáv už teraz primnoho. V Expendables to funguje, tu ale vôbec nie.

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Doplh29

Doplh29 (hodnocení, recenze)

Hele nevíte někdo jestli vůbec je na straně zákona(DSS) Dwayne Johnson?? :D Samozřejmě nechci mýt spoiler.ale mě dle toho traileru(možná se pletu) přijde že Dwayne už není u DSS...Ale jak říkám možná se pletu...B-).

Taio

Taio (hodnocení, recenze)

nebude to tak že ta Charlize Theron ma v zajati Miu a bla bla?

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama