Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (908)

JB001 

všechny recenze uživatele

Výborně jsem se bavil a co si budem říkat hodnocení je především o emocích a dnes mi to to sedlo. Akce, zábava i morální ponaučení, že rodina je vždy na prvním místě ()

Tranda 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mě to bavilo. Nečekal jsem parádní akční popkornovku, neboť po 6 a 7 jsem pochyboval, že mě může tahle sága ještě nějakým způsobem nadchnout. Blabolení o tom, jak je rodina důležitá. Mělo to své mouchy, ale jako akční nářez postačí. Pro mě je to nejvtipnější díl ze všech a to díky Stathamovi. Akce byly o úroveň výš než v předchozích dílech a to diváky baví. V šesce měli tank, v sedmičce car-parachuting a tady mají ponorku. Co dodat, prostě Fast And Furious. 😀 Mr.Hlad to vystihl přesně a já s ním stoprocentně souhlasím :„Diesel, F. Gary Gray a celá parta jednoduše dostali hromadu peněz a vyřádili se jako pětiletí kluci, kterým rodiče poprvé postavili autodráhu a oni si teď můžou hrát na… třeba na Rychle a zběsile. ” Za mě 75% ()

trojkolka 

všechny recenze uživatele

Velmi mile mě tento díl překvapil. Podle ukázek jsem čekala v celku pokulhávající díl, který se snaží dohnat něco, co ztratil s Paulem Walkerem, ale není tomu tak. Aut je tam zase trošku víc, akční scény super, humor nechybí. Já byla opravdu spokojená. Nejoblíbenějším dílem F&F to nebude, ale i tak, za mě palec nahoru. ()

Foxikus 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmů moc nemusím, ale vytáhli mě na něj do kina kamarádi. A mile mě překvapil! Mohlo by tam sice být víc závodů, ale nevadí. Všechny ty auta a ten děj byly úžasný. Nevím, co k tomuto víc napsat, snad jen to, že ve filmu bylo také hodně vtipných scén, takže se taky zasmějete. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Akční pecka,která posouvá hranice (ne)reálných věcí(odklánět torpedo rukou je přes čáru),ale také překvapí celkem inteligentním příběhem(respektive zápletkou),skvělou záporačkou,krásně se na něj kouká a nenudí....80% ()

Euros 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film má všechno !!! Všichni dobří známí se nám vracejí a předvádí neskutečnou show. Ani chvilku nenudí a na to, že to je v pořadí osmý film, tak výborný děj i zápletka. Možná to bude znít ošklivě, ale herecky mi tam P.Walker ani trochu nechybí. Tleskám hlavně za Stathama a Evanse, ty se v partě budou hodit. ()

Lucy1905 

všechny recenze uživatele

Série Rychle a zběsile je pro mě srdcovka a, proto dávám 4 hvězdičky. Není to o ilegálních závodech, tuningu a pěkných holkách, ale především o akci, u které je jedno, jestli dává smysl nebo ne. Jinak je ve filmu dobrý humor, hlášky a obsazení. Doufám, že další dva díly budou taky takové. ()

pblicek odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo to nejhorší co jsem viděl, od té doby, co jsem náhodou, asi před 15 lety, narazil v televizi na film, kde hokejový tým vyhrál šampionát jen díky opici, která dala gol v poslední sekundě. Ne, chyba. Tohle bylo ještě stupidnější. Hnusné, nevkusné a urážející každý zdravý rozum. ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

Všechno co jsem očekával od filmu jsem dostal. Spokojenost, navíc první 4 herce vypsané v hlavní roli u filmu mám víc než jen v oblibě, takže splnilo očekávání, doporučuji jeden z nejsilnějších dílů celé série. ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

Osmý díl této série nijak nevyčnívá ze šablony posledních tří dílů, i když by asi moc chtěl. Jediným ozvláštněním tohoto dílu je zdánlivá zrada Torretova, jinak je vše ve starých kolejích, což nechci , aby znělo nějak hanlivě. Příběh nikdy nebyl silnou stránkou této série. Tou je naopak a jedině akce. A ta se v tomto díle opravdu vyvedla. Je nápaditá a jenom přiměřeně přestřelená(na rozdíl od minulého dílu). O oskarové výkony zde rovněž nejde, ale když se sejde sympatická herecká parta, jejíž členové ze sebe sypou místy i vtipné hlášky, bohatě to stačí. Docela jsem se bavil a dalšímu dílu, pokud si zachová tuto prima popcornovou úroveň, se bránit nebudu. Tak naschle zase za dva roky. 4* ()

intheend 

všechny recenze uživatele

Velkolepá šílenost. Snad ještě víc triků než minule, ale tentokrát lépe zvládnutý. Mě se na Rychle a zběsile strašně líbí, jak si to ti herci užívají a opravdu je v těch filmech cítit Rodina. Každopádně mi v tomhle filmu citelně chybí nějaký aspoň trochu normální honičky, výběr aut taky nic moc (až na Doma) a celkově mi minulé díly přišly lepší. ()

Nortizop 

všechny recenze uživatele

Další film, v němž je tolik peněz, že se v nich topí všechna cliché a náměty z předchozích dílů (únos, vydírání, znovushledání rodiny.... i těch mrtvých ;) a přitom je to zcela podprůměrné prostoduché béčko. Naštěstí se to nebere moc vážně, spousta hlášek a scén je naprosto geniální (Statham & baby :) ) snad jen stačí říct, že jsem se fajnově bavil. Nevím co si mám myslet o pokračování, jelikož už tenhle díl jsem čekal, že už můj práh racionality pukne a další díl nezvládnu, ale uvidíme... ()

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Ľahká strava na jedno odpoludnie ako vyšitá s ťažkým deficitom originality a veľkým množstvom nerealistických scén a nafúknutých hesiel. ()

MotMotkovich 

všechny recenze uživatele

Dom umí to, Dom zvládne ono... myslím, že tu máme noveho Chucka Norrise, jen s tím rozdílem, že tento to myslí vážně. Navíc je to díl od dílu stupidnější a "more out of reality". Dvě hvězdy za Dwayna a Jasona. Až tam nebude hrát Vin Nafta, tak to možná koukatelné bude... tohle je ale fraška ()

KraLuban 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohohle filmu s tím, že to bude ču*ákovina roku...a nebyl jsem zklamán. Dostal jsem nejen ču*ákovinu roku, ale dost možná i vyfiku*daci století (díky verbale za ten obrat, často jsem si ho opakoval). 1* za...nevím, asi za triky? A přitom tam hraje snad polovina mých favoritů, úžasným Rockem počínaje, přes fakt do krásy vyrostlé Michaly Rodriquezové až po božského Russela (máš to zapotřebí, Kurtíku?), fantastického Jasona ani nezmiňuju. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama