Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 3
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (91)

TeraBum 

všechny recenze uživatele

1. řada je opravdu hodně béčková, co si budeme povídat, ale už kolem 4. dílu se seriál začíná nacházet. Když jsem si právě ten 4. díl pouštěla kvůli jednomu gifu co jsem viděla na tumblr, neměla jsem tušení, že si tenhle seriál tak zamiluju. A jelikož na druhou řadu vyměnili trikovou společnost a herci si ujasnili, co mají hrát, Shadowhunters se velmi rychle přesunulo z kolonky "guilty pleasure" do kolonky "pleasure". Všech 6 (!) hlavních postav je zajímavých, probíraná témata úspěšně vytvářejí paralelu s reálným světem a jsou zvládnutá téměř bezchybně, navíc potenciál tohohle fantasy světa je veliký. A mohutná odezva fanoušků po náhlém zrušení je něco, co jsem v životě nezažila. Tenhle seriál na to opravdu nevypadá, ale zaslouží si mnohem víc - jak lepší hodnocení, tak alespoň 4. řadu na důstojné ukončení. Fuck Freeform, bro. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tuctový ničím výnimočný teen emo/homo seriál, ktorý naväzuje na kinoprepadák Mortal Instruments. Radšej by som si bol dal ďalšiu časť či dve z pôvodného filmu, ako tento seroš. Dopozerané len kvôli záujmu o príbeh ako taký, inak nič moc ála Magicians, ktorý tiež lákali na ďaleko lepší seriálový zárez, akým sa nakoniec stali. ()

Reklama

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele

je to kruté... nejsem si jistý, jestli to přímo vychází z filmu (kterému jsem dal 42%), nebo jen někdo vybrakoval stejnou knižní předlohu, ale je to vlastně úplně jedno... je tady tolik přeslazených nagelovaných neherců pohromadě, až je mi z toho nevolno... Katherine McNamara jako náhrada filmové Lily Collins, to je úplnej průser... protrpěl jsem 5 (!) dílu, ale nevím jestli zvládnu ještě další... šokovaně jsem zjistil, že to po první sérii neukončili, ale jede to vesele dal... v té americe fakt není něco v pořádku... výstižné komentáře: verbal a noriaki /// Edit: hodnocení druhé série v červených číslech ?! vážně ?! to fakt netuším, co by se muselo stát, aby podprůměrná kvalita vyšplhala až takto vysoko... ()

Claire.TJ 

všechny recenze uživatele

Okay okay okay. Ta knížka není nedementní, to si nebudeme lhát. Ale Jace v ní opravdu neodpovídá popisu "emo Matěj Ruppert po peroxidu, dietě, posilce a kurzu rádoby silácký chůze" (ty jo, srsly http://img.ceskatelevize.cz/cache/216x288/lideCT/photos/cards/medium/4247.jpg?1386843427) a Clary není tolik na pěst, aby její ztělesnitelka musela bejt umělá zrzka bez špetky talentu - jako srsly, McNamaře nevěříte ani její v knížce neexistující a v seriálu přebývající kozy. Všichni jsou tam prostě víc hot a všichni úplně stejně rádoby cool, jen je tam navíc totální kripl master friendzonu Simon, kterej má bejt vtipnej a vlastně není. Prostě Freeform potřeboval svýho Teen Wolfa, a tak kvůli tomu znásilnili ne úplně špatný knížky a dopadlo to blbě. Jediný body za Izzy, která je uvěřitelná prostitutka. No, aspoň už se nestydim za to, že mě baví Reign. ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Achjo. Vím, že se tu muj komentář ztratí, protože prostě nemám tolik bodů a tudíž nejsem v komunitě ČSFD nic... ale přesto, pokud si to alespoň jeden člověk přečte a dá na mě: Tenhle seriál je na první dojem příšerná slátanina.. další wannabe stmívání, divergence, hunger games, cosi cosi cosi. A první jeden-dva díly takové asi i fakt jsou. Ale časem se ukáže poměrně kvalitní a zábavný příběh. Postavy se začnou prohlubovat a já si to nakonec celý fakt oblíbil. Mrzí mě, jaký to dostává kotel, jen protože je to podle tolik nenáviděnýho receptu. Dejte tomu šanci, má to i pětihvězdičkový momenty. Jinak ale spíš za 4 hvězdy. ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Při schůzce Jace (Dominic Sherwood), Clary (Katherine McNamara) a Jonathana (Luke Baines) je v pozadí několikrát vidět česká vlajka. Epizoda se navíc zčásti odehrává v Praze v podsvěťanském klubu Kostěný lustr (originálně chybně „Kostí lustr“), do kterého Clary, Jonathan a Jace zavítali i v knize „Město ztracených duší“. V samotné Praze se nicméně nenatáčelo, jako kulisa zde posloužila Paříž a počítačové projekce. (veverrka11)
  • Mezi natáčecí lokace patří například Toronto nebo Ontario. (SimpanzJi)

Reklama

Reklama