Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

Death 

všechny recenze uživatele

Uprimne cekal jsem nejake totalne debilni becko o boxu. Realita byla ale trochu jina. Kupodivu mi scenar neprisel zas tak strasny jak se muze na prvni pohled zdat a zvlast v zaveru sem si film docela uzival. Jasne s takovou latkou to mohlo byt i lepsi, ale me to celkem uspokojilo. Pro fanousky boxu asi zklamani, ale pro me je to celkem slusna, i kdyz misty trochu nudna, podivana. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ve filmech W.Hilla není místo pro silné ženské charaktery. Jeho hrdiny jsou buď osamělé individuality (jako Poslední zůstává), nebo (ne)rovní parťáci (jako Rudé horko, 48 hodin, Prolomená stezka). V Neporazitelném pak dva věznění boxeři (postava V.Rhamese připomíná osud M.Tysona), kteří si to v závěru rozdají o tu "neporazitelnost" (a v případě Ranaře i o předčasné propuštění). A úžasný P.Falk divákovi v závěru vysvětlí, o čem "ten blbej sport vlastně je." ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tento absolútne plytký a až k neuvereniu priamy scenár urežíroval Hill so sebe vlastným štýlom a suverenitou, ktorá je priam nepochopiteľná, keďže varil totálne a čisto len a len z vody. Nápad by sa napriek svojej primitívnosti na celkom slušné béčko zmôcť mohol, ale Waltera už asi predsa len celé tie roky s púštnymi westernami trochu zmohli. Lacnú kostru do akej-takej pozerateľnosti vyťahujú iba charizmy hlavných predstaviteľov - ale aj tu bol Ving Rhames trochu príliš hulvátsky a Wesley Snipes trochu príliš flegmatický. Z letargie ma prebudila až záverečná márovačka - tí dvaja si asi príliš často a dosť nahlas púšťali Eyes of the Tiger . . ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušné boxerské/vězeňské drama si zakládalo na drsném (hiphopovém) prostředí nápravného zařízení, kde se proti sobě postavili dlouholetý neporažený "uvnitř" versus arogantní nově příchozí, skutečný šampión "venku". Finální zápas nepostrádal grády ani napětí, jen jaksi nebylo komu vyloženě fandit, jelikož scénář sympatie k soupeřům (stejně jako jejich šance) rozložil fifty-fifty. Oni také ve výsledku zvítězili oba. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama