Reklama

Reklama

Lexx

(seriál)
  • Kanada Lexx
Kanada / Německo / Velká Británie, (1997–2002), 50 h 42 min (Minutáž: 43–94 min)

Kamera:

Ian Bibby

Hudba:

Marty Simon

Hrají:

Eva Habermann, Michael McManus, Nigel Bennett, Roman Podhora, Gerry Wolff, Noah Dalton Danby, Silvio Simac, Earl Pastko, Stephen McHattie, Cindy Sampson (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Lexx, to je příběh o skupině sympatických zatracenců, kteří ukradnou Lexx, tedy mechanicky uzpůsobený hmyz velikosti Manhattanu. V podstatě je to ta nejsilnější vesmírná loď a zároveň nejničivější zbraň v celé existenci vesmíru. Neohrožení hrdinové neustále pokořují nové a nové povrchy přičemž v podstatné míře využívají počítačem generovanou fantazii a urputně se brání podřídit se jakýmkoli konvencím. (Tealc_EU)

(více)

Recenze uživatele noriaki k tomuto seriálu (1)

Lexx (1997) 

Úchylnost přesahující do pošahanosti. Lexx nemá nejspíš vůbec žádná pravidla. Představte si ten nejdivnější vesmír jaký můžete, a v dalším díle uvidíte ještě bizarnější. Plusem je, že seriál je nepředvídatelný, mínusem že nedává smysl. Zápletka dílů se sleduje opravdu těžko. Brakovité prostředí, mizerné dialogy, pološílené postavy, neumělé efekty. Vcelku to k sobě pasuje, ale bůhvíjaká zábava to není. Lexx se těžko charakterizuje, nejvíc se podobá Doktorovi Who, ale i to je jen povrchní přirovnání. Po první sérii je to za slabší tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama