Reklama

Reklama

Můj přítel Monk - Série 3

(série)
Komedie / Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2004–2005), 11 h 29 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Andy Breckman

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Tony Shalhoub, Jason Gray-Stanford, Ted Levine, Bitty Schram, Traylor Howard, Stanley Kamel, Kane Ritchotte, Emmy Clarke, Melora Hardin, Glenne Headly (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (1)

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • Učitel dcery Natalie Teeger nesprávně říká, že „zlaté rybky se dožívají maximálně 1,5 roku“, což je však holý nesmysl, jelikož tento druh ryb pohlavně dospívá mezi druhým a třetím rokem života, tudíž by se neměly jak množit. Tzv. „Zlatá rybka“ (Karas zlatý / Carassius auratus – vyšlechtěný z Karase stříbřitého / Carassius gibelio) se běžně dožívá 5–10 roků, výjimečně až 15 let. Značná část tohoto dílu je tak vystavěna na zcela neexistující zápletce. (Lasskoun)
  • Keď kapitán spieva karaoke kvôli starej dáme, aby mu prezradila, čo v noci rozprával, v jednom momente prestane spievať a žiada pani, aby mu to už povedala. Mikrofón otočil smerom nadol. V ďalšej scéne už bol mikrofón smerom nahor. (DJ Rocco iNc)
  • V epizodě si pan Monk (Tony Shalhoub) zašpiní košili kečupem při návštěvě Burger Kingu, na což je upozorněn, ale v dalším střihu je košile čistá. (Ivoman)

Reklama

Reklama