Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Marvel seriály okrem Lokiho stoja za prd a toto je ďalší dôkaz. Rovnako ako predošlé seriály s tejto stajne (Faclon and Winter Soldier, WandaVison, Hawkey), aj Ms Marvel dokazuje to, že je zbytočné naťahovať dvojhodinový príbeh, do skoro päť hodinového seriálu. Hlavná hrdinka ma moc nezaujala, ale zas nebola najhoršia. Horšie boli vedľajšie postavy, ktoré ma moc nebavili, romantika a vtipy, dosť biedna, suché a pre mňa malo vtipné, alebo sa to netrafilo do môjho vkusu. Akcia nevýrazná, efekty takmer otrasné. Neviem čo by som na tom pochválil. Asi kostýmy a hudbu, inak je to celkom nuda a aj keby prespíte jeden diel o nič neprídete. Ako celok sa to dalo pozrieť, zas nemôžem povedať, že by som trpel ako kura v klietkovom chove. P.S.: za prvým a posledným dielom je scéna za titulkami. 50% - 2* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tento rok už druhý nový hrdina od Marvelu. A podobne ako Moon Knight je aj tento zárez...slabý. Postava ako taká mi nevadí. Ani to, že to má tak rodinnú atmosféru, až som mal miestami pocit, že sledujem nejakú Hallmarkovskú produkciu. Čo mi vadí sú typické problémy Marvel seriálov. Keď je vo finále skupina elitných zložiek porazená partou šestnásť ročných deciek, nejedná sa o nápaditosť ani originálnosť, ale o scenáristickú hlúposť. Takto sa to nerobí. Do toho nerátam absenciu záporáka a nedobre uchopené emócie. Nech sú akokoľvek komplikované, vyriešia sa jednou scénou a jedným rozhovorom. Čo sa tiež tak nerobí. Aj ten štek Farhana Akhtara, ktorý ma úprimne potešil, je nedostačujúci. V zásade mám problém prísť na to, prečo by som to mal niekomu odporučiť. Nie je to vtipné, nemá to zaujímavé postavy, až na tú hlavnú a emočne je to niekde v roku 2000, kde sa toto dalo ešte prepáčiť, ale v dnešnej dobe je to zastaralá a nenápaditá šablóna. Tie tri hviezdičky sú vymodlené indickou hudbou. Nič viac. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Je to roztomilé, pohodové, příjemně vtipné. Kamala je neskutečně fajn a baví mě se na ni koukat. Prostředí a výprava je taky fajn ale co to nejvíc sráží je scénář, který se pod obrovským objemem otázek v rámci MCu ztrácí a vyvolává další otázky. Mnoho věcí nedává smysl, něco není vysvětlené. Zde je jasná cílovka děti, ale to nebrání dospělému se na to podívat a přesto se bude bavit. Bohužel je to ovšem vše nahuštěné v šesti dílech a plno věcí je upozaděno. Korunu tomu nasazuje poslední díl kdy se opět s elitních jednotek dělá banda neschopných blbců, na které vyzrají děti...ve výsledku moc fajn průměr ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hlavní hvězda se pro roli narodila: výborná ukázka nadšeného herectví ve všech epizodách! Ani přes zajímavou stavbu jednotlivých dílů se Ms. Marvel nicméně nedaří nadále zaujmout natolik, abych se těšil na další děj a zápletky. Poslední dvě části jsou hodně fajn, ale výplň mezi pilotem a finále fakt těžce nudila, slušel by tomu klasický celovečerák. [Disney+] ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Asi se shodneme na tom, že tenhle seriál je od Marvelu nejslabší. Vlastně ani nevím jak bych to měl popsat. Mám pocit jakoby jsem se z ničeho nic ocitl u nějakého špatného seriálu od Netflixu... U hlavní postavy Kamaly je hned od začátku jasné, že je ještě hodně mladá a co se týče herectví není moc zkušená, ale nakonec její herecký výkon je to velké pozitivum seriálu a hlavní protagonistka působila spíš sympaticky, než otravně. Nechci si tady hrát na nějakého génia (já bych to  totiž lépe, než ona nezahrál). Doufám, že ve filmu The Marvels,  uvidíme víc její schopnosti, protože v seriálu se až tak moc neukázala. 60% ()

Galerie (145)

Zajímavosti (77)

  • Kamala Khan (Iman Vellani) je čtvrtou superhrdinkou, která používá jméno Ms. Marvel po Carol Danvers, Sharon Ventura a Karla Sofen. (KGBelik)
  • Na festivalu si můžeme všimnout mezi Mosque Bro’s Bilalla Fallaha, režiséra pár epizod tohoto seriálu. (Kubaaa97)

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama