Reklama

Reklama

Chystá se odveta století. Rocky Balboa se znovu utkává s Apollo Creedem v pokračování jednoho z nejuznávanějších filmů v dějinách. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) obstál v zápase se šampiónem těžké váhy a fanoušci volají po odvetě. Ale Rocky utrpěl v souboji těžká zranění a ohlásil odchod na odpočinek. Snaží se začít nový život, ale zjišťuje, že svému skutečnému poslání stejně neunikne. Ring ho láká a Rocky se musí připravit na zápas svého života. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Už úvodní noční scéna, kdy jsou za zvuků skvělé Contiho hudby a kvílení houkaček, odváženi Rocky a Apollo do nemocnice, výborně navnadí a zároveň naváže na závěr prvního dílu. Vynikající pokračování legendárního snímku, které nápaditě zrežíroval sám Sylvester Stallone a film, který v několika scénách dokonce překonává původní klasiku z roku 1976. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Už né tak ponurý, jako první díl, ale stále s nesporými kvalitami a no, jak jinak, než nezaměnitelným italským hřebcem, S. Stallone. Myslím, že chtěl nalákat i jiné publikum, než je to filadelfské a boxerské, a tak na nás sype hutnou dávku hlášek a "you know". Nezdá se mi, že by to bylo horší jeho předchůdce... 80% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"On mi doporučil, abych už neboxoval a já jsem si doporučil, že budu." Odveta Rockyho s Creedem se mi líbila, ale to, co tomu předcházelo, mě nedonutilo oprášit boxerský rukavice. Rockyho finanční negramotnost sice byla roztomilá, stejně tak shánění intelektuálskýho zaměstnání, ale já jsem prostě celou dobu jenom čekal na to, až Rocky pochopí, že slovo NEMŮŽU neexistuje. A pak už přišel očekávanej trénink, motivace, běhání, hymna, porod, box a pro mě poměrně dost zábavy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rocky s celou původní partou, schématem (výzva, pochyby, tréniková montáž, finální zápas), úžasnou hudbou, napínavou a drtivou závěrečnou bitvou i s naivními průpovídkami je zpět a Sly - tentokrát i z režijní stoličky - skrz něj ventiluje svoje vyrovnávání se s čerstvě nabytou slávou. Slušné pokračování, kterému díky navýšenému rozpočtu chybí syrovost jedničky a taky scénář předepisuje Rockymu trochu moc smůly (dyslexii, hrozbu, že v ringu oslepne, manželku v kómatu). A tygr v zoo i na bundě jako by předjímal třetí díl, kde fanfárovitou hudbu doplní pecka Eye of the tiger. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

And The Myth Continue, tentokráte si režii vzal na starost Sly a není to špatné, scénář nedosahuje kvalit prvního originálu, ale stále je kvalitní, tak jako nestárnoucí soundtrack by Bill Conti. Najdeme zde ještě lepší a promakanější trénink, nabouchanějšího a ostřejšího Apolla ve vrcholové formě, ukřičenějšího ale výborného Mika. Druhý díl, dělá čest celé sérii. "Win, Rocky, Win" ()

Galerie (91)

Zajímavosti (66)

  • Rozhodca predstavený ako Lou Fillipo je taktiež skutočné meno herca, ktorý bol boxerom a aj takisto profesionálnym boxerským rozhodcom. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama