Reklama

Reklama

The Graham Norton Show

(pořad)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 225
Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2007, 424x60 min

Účinkují:

Graham Norton, Ricky Gervais, Joan Rivers, Dawn French, David Tennant, Miriam Margolyes, Benedict Cumberbatch, Kim Cattrall, Reese Witherspoon (více)
(další profese)

Videa (259)

Ukázka z filmu 225

Recenze (95)

Laerry 

všechny recenze uživatele

Nejoriginálnější talk show, která je v současnosti k vidění v televizi. Superhvězdní hosté nejsou středobodem jako jednotlivci, jelikož se výrazných osobností (někdy i vzájemně se sebou nesouvisejících) sejde hned několik na jednom křesle a tou hlavní postavou večera je geniálně vtipný Graham, který dokazuje, že "tlachání" může být dokonalá zábava. Aneb zlatý britský humor v nejlepší formě (Chcete zažít pri "rozhovoru" srandu? Používejte google!) http://www.youtube.com/watch?v=4by520hSFvA ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Spolu s Conanem asi nejlepší a nejzábavnější talk-show, jejíž moderátor je velmi sympatický, dokáže velice vtipně a přirozeně bavit a i přes to, že se v prakticky každém díle účinkující celebrity na pohovku usazují najednou, tak si je po celý večer bez problémů kočíruje a oproti klasickému přístupu, kdy v jeden moment moderátor mluví s jednou celebritou je tento celkem svěží a dá se říct, že mě baví i o trošku více. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Najlepšia talkshow vo Veľkej Británii, ktorá okrem vtipného Grahama Nortona je zaujímavá aj konceptom, kedy sú osobnosti na gauči spolu a môžu tak na seba v priebehu talkshow reagovať a rozprávať sa i navzájom. Z toho plynie aj príjemná atmosféra, ktorá mi tu príde zo všetkých talkshow čo som videl najuvoľnenejšia a najprirodzenejšia (resp. nie tak afektovaná a umelá ako v amerických klonoch). Kvalita jednotlivých dielov samozrejme závisí vždy od pozvaných hostí, no Norton našťastie väčšinou pozýva dostatočne známe osobnosti, ktoré majú čo povedať a neboja sa zveriť so svojimi trapasmi či zaujímavými momentami zo súkromia či profesionálneho života. Pri dieli s Danielom Radcliffom a jeho Time Traveller verziami som skoro plakal od smiechu :D .90% ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

S upřímným srdcem můžu říct, že show Grahama Nortona se mi ze všech talk-show zamlouvá nejvíc. Hosti zde působí velmi uvolněně a nebojí se zde rozpovídat absolutně o ničem, co jim přijde na mysl. K tomu velmi sympatický homo-moderátor, který vysloveně nepřehrává (tak jak to často předvádí například Conan), ale rozhodně nenudí a baví se vždy se všemi svými diváky (možná bych i řekl, že dokonce víc). Atmosférou tedy celá show působí spíše jako přátelé na pivě, vypravující si své povedené historky. Pokud máte dlouhou chvíli a nemáte chuť na sálodlouhé monology plné zoufalé nudy od rádoby vtipných hvězd, sáhnutím po "kecárně" tohohle vykutáleného chlápka neuděláte chybu. A skvěle se pobavíte. A o to v tomhle přeci jde nejvíc, ne? 90 % ()

BaseDallas 

všechny recenze uživatele

Graham Norton je vynikajúci hostiteľ, hostia sú z top showbizu, okrem vtipne ladených rozhovorov pozvaní herci predstavujú svoje aktuálne filmy, kapely hrajú skladby z najnovších albumov a tak máte prehľad o tom, čo sa v komerčnom svete momentálne kuchtí. Je to show o pár levelov vyššie, ako väčšina bežných talk show, ale to bude zrejme dané ich rozdielnym konceptom. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • V 18. epizodě 14. série Matt Damon vyprávěl historku o Billu Murraym, jak se během Berlínského filmového festivalu (2014) v 8 hodin večer vydal vlakem do Prahy. Bill řekl, že Praha je krásné město, a jak ho fascinoval Staroměstský orloj. (smack)

Reklama

Reklama