Pro to, abych dokázala plnohodnotně docenit díl s Robertem Downey Jr. a Judem Lawem tu není dostatečně velký počet hvězdiček.(12.2.2012)

Jednoduše se skvěle bavím! Velmi zajímaví hosté a uvolněná atmosféra. British :))(31.1.2012)

zavisi od hosti, ale ten format, ked setkych hosti zavola naraz a dochadza tak aj k interakcii medzi nimi sa mi paci. diely s Ricky Gervaisom, Martinom Freemanom, Kristen Stewart ci Robom Pattinsonom patria k najlepsim(24.5.2012)

Díl s Ewanem McGregorem a Chrisem O'Dowdem je tak na tisíc hvězdiček.(5.2.2012)

• ivicudus

Naspeedovaný veveričiak Graham (ako ho ja volám) to s hosťami vždy dokáže roztočiť.(4.10.2011)

V současnosti nejlepší talk show. Nuff said,(30.5.2012)

S Britskými talk-show veľké skúsenosti nemám, ale toto môžem rozhodne odporučiť!! =)(14.9.2011)

Graham je naprosto skvělý moderátor s důvtipem a sebereflexí. Navíc je jeho humor krásně svěží a evropský. Určitě se nebojím doporučit. Nejlepší hosté - Joanna Lumley, James McAvoy, Gerard Butler, Liza Minnelli, Jack Dee, Adele, Jude Law + Robert Downey Jr., Ewan McGregor, Noel Gallagher :)))(27.11.2011)

Skvělá britská talk show. Graham Norton je vtipný, chytrý, pohotový a zábavu udržuje na slušné úrovni. Mezi jeho hosty patří jak největší britské, tak celosvětově uznávané hvězdy nejen z hudební a filmové oblasti.(18.8.2011)

Nevidela som veľa častí, ale zatiaľ som nadšená. Veľmi príjemná, uvoľnená atmosféra. Nie je to také silené ako americké talk-show typu Letterman, alebo Kimmel. Len tak ďalej!(2.5.2012)

Myslím, že se jedná o jednu z nejlepších britských (a nejen těch) talk show za posledních pár desetiletí.(14.5.2012)