Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý policista Jake Hoyt je povýšen, převelen do protidrogového oddělení a přidělen drsnému černošskému detektivovi Alonzovi Harrisovi. Na předměstí černošské čtvrti Alonzo zabaví drogy trojici studentů a donutí Jakea, aby drogu vyzkoušel. Nepozorovaně mu však podstrčí silnější dávku. Omámeného ho poté představí svému informátorovi, drogovému dealerovi Rogerovi. Jake neschvaluje Alonzovy drsné metody, a navíc si všimne, že jeho kolega se sám pohybuje za hranicí zákona, když si nechává zabavené drogy a peníze. Další cesta vede do luxusního podniku, kde se detektiv setká se třemi muži. S pomocí úplatku si obstará povolení k prohlídce a s několika členy protidrogové jednotky přepadne Rogerův dům. Pod podlahou tu najdou bednu se čtyřmi miliony dolarů. Jake však nepřijme svůj podíl a stejně tak odmítne zastřelit bezbranného Rogera. Nakonec to udělá Alonzo sám, vše narafičí tak, aby to vypadalo jako zabití v sebeobraně, a před přivolanými posilami společně vypovědí, že Rogera zabil Jake. Má ještě nějakou naději zachránit si život a pustit se s proradným kolegou do boje? (TV Nova)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Včera se tento film objevil v nabídce TV; sice pozdě, ale tak jsem si jej nahrál a zhlédl. D. Washingtona nemusím od té doby, co tak "kvalitně" hrál detektiva v mé nejoblíbenější krimi Sběratel kostí, pač to dle mě není herec. V Training Day to dokázal; průměrná detektivka jako desítky jiných, jednou stačilo. dvě * jsou tak akorát.

kope

kope (hodnocení, recenze)

Vyborne krimi, zozaciatku vypadalo tuctovo, ale koniec stal za to. Vyborny Denzel, Ethan sa len vezie pri nom. Odporucam v originalnom zneni.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

Dénzl Vošingtn,a jeho oskarový výkon,dobrý no,ale že by mohla mít Ív Mendés hejry pusy sem si teda nemyslel...

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

Tady bych dal oskara spíše Ethanovi, ale jinak myslím, že tento film není nějak ohromující, hodný oskara. I tak je to velmi pěkný snímek.

donkocicak

donkocicak (hodnocení, recenze)

Ja jsem z tech, kteri si mysli, ze Denzel ma i lepsi filmy. Zde byl dobry (jako vzdy), ale tenhle film bych nevidel jako nikterak vyjimecny. Mne osobne tu byl Denzel velmi nesympaticky, coz byl mozna ucel, ale sedi mi lepe v jinych rolich. Hawke me nezaujal vubec.

oPICKA3773

oPICKA3773 (hodnocení, recenze)

Povie mi niekto preco na konci denzel nezastreli toho beloch cez rozbite celne sklo na ktorom mu pristal, ale vytahuje pistol z okienka a snazi sa ho zastrelit z boku?????

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Morien

Morien (hodnocení, recenze)

Jak se vlastně určuje, kdo je hlavní postava filmu? Podle toho, kolik je tam minut? Nevím teda, jak by bylo přesné minutové skóre tady, ale kdybych se měla dívat podle děje, řekla bych, že hlavní postavou Training Day je Ethanova postava a ne Denzelova.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Takovej Americkej gangster je daleko slabší než Training day... fakt tomu tady dal Denzel grády :-)

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Skocan> Jak to kurva můžeš takhle hodnotit když si to neviděl celé?????

capone

capone (hodnocení, recenze)

osobny, tvrdy, nekompromisny, jednoducho film, ktory dokaze vtiahnut cloveka do diania a vzit sa do ulohy postavy novo prijateho detektiva ....

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

sice sem to nevidel cely,ale jediny co k tomu muzu rict je - omg to je ale picovina.ani nevim proc sem dal tri hvezdicky

buldock

buldock (hodnocení, recenze)

Dle mého názoru velice povedený film , Denzel je zde dobrý , ovšem Ethan je možná ještě lepší! Každopádně dobrá podívaná zatažená do drsného prostředí.

strixsr

strixsr (hodnocení, recenze)

2 Paddy: tak to mám naprosto opačný názor na výkony tohoto herce.

PADDY

PADDY (hodnocení, recenze)

Dubnicka...Nemuzu s tebou souhlasit ani v jedne veci.Snad jen ze v John Q byl fakt dobry ale ne lepsi nez v Training day.Ostatne kde neni Denzel dobry???Je skvely v kazdem filmu.

 (hodnocení, recenze)

nie je to zlý film, ale po tom, čo denzel washington dostal za to oskara som na oskary prestal veri . Keď mu chceli da osakra, tak mu ho mali da za JohnaQ, kde bol fakt dobrý, toto je tuctový film s tuctovým príbehom a tuctovými hereckými výkonmi

Související novinky

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

Denzel Washington přejde Alpy jako Hannibal

14.11.2023

Stávky skončily, studia nelení a mohou tak vesele oznamovat nové projekty, na nichž se znovu rozjíždí práce. Nejinak je tomu u Netflixu, který se nikdy nebál drahých ambiciózních fláků, a proto teď… (více)

Scorseseho novinka se odsouvá na příští rok

Scorseseho novinka se odsouvá na příští rok

28.07.2022

Bude Apple příštích pár let dominovat oscarové večery? Přestože si z posledních Oscarů nikdo nepamatuje nic jiného než facku, kterou Will Smith uštědřil Chrisu Rockovi, vítězný snímek V rytmu srdce… (více)

Training Day se dočká prequelu

Training Day se dočká prequelu

13.10.2019

Studio Warner Bros. chystá prequel ke kultovnímu krimi drama Training Day. Hlavní role v původním filmu vynesla herci Denzelu Washingtonovi Oscara, zatímco Ethan Hawke si odnesl za vedlejší roli… (více)

Training Day se dočká pokračování

Training Day se dočká pokračování

07.02.2016

Kriminální klasika, za níž si Denzel Washington odnesl domů Oscara, míří na malou obrazovku. Pilotní díl nového seriálu natočí Antoine Fuqua, režisér filmového Training Daye, přičemž se do svojí… (více)

Reklama

Reklama