Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Dementne priblblo zábavný návrat k arénovým mlátičkám rokov dávno minulých, no obohatený o hi-tech hračky, o ázijskú štylizáciu boja (o dokonalých choreografiách však nemôže byť reč) a namiesto nejakej hory svalstva tu v hlavnej úlohe máme štyri polonahé sexice a ako hlavného záporáka zas rozkošného sociopata bažiaceho po peniazoch. V akomkoľvek inom ponímaní ako "totálny guilty pleasure" DOA dopadá samozrejme katastrofálne, avšak keď na to človek pozerá práve z tohto hľadiska, menej ako 3* dať snáď ani nemôže. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodně artistických kousků vedle kterých stojí za pousmání kaskadérské výkony protivníků. Nečekejte že příjde Jet Li. Klasický přeháňky, které však nemusí tolik vadit, protože nečekáte žádný zázraky, ale prachobyčejnou akci v hávu sličných ženštin. Potěší i víceméně úspěšné pokusy o vtipné průpovídky. Finále má na starosti starý E.Roberts, který (když se vše zpomalí) ukáže, že se kdysi uměl hýbat. Film je dle mého určen spíše mladšímu publiku, které by těm soubojům snad mohlo i věřit. Nebo těm, kteří se chtějí dívat na celkem pěkný ženský, které létají a řežou všechny kolem sebe. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

No fakt sa na to nepozerá zle :-) Corey Yuen opäť raz boduje peknými herečkami a namakanými súbojmi. Ale... tento scenár písali traja(!!!) ľudia? Ak sa budem tváriť, že šlo o poctu DRAK PRICHÁDZA, dokážem tomu dať tri šutre. Ale inak mi bude stačiť pozrieť si nabudúce už len nejaký zostrih. MORTAL COMBAT nebol natočený tak okúzľujúco, ale bol o čosi inteligentnejší... Fakt... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Turnajovka nového tisíciletí - to jsem se vážně nasmál. Fakt nečekám od podobného stylu filmu nějaký děj, čekám jen dobře odvedené souboje, ale tady jsem zažíval, jak u soubojů, tak u děje pocit trapnosti, jaký jsem doposud zažil jen při sledování přiblblých teen komedií a při sledování filmů s Hulkem Hoganem. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

V podstate ide o bezduchú akciu na ktorú sa celkom dobre díva!Tento snímok nemá žiadnu hlbšiu myšlienku,ide o prelínanie našľapanej hudby a bojovej akcie!Fyzika a prírodné zákony nehrajú v tomto filme žiadnu rolu:je to škoda,pretože scény častokrát vyzerajú veľmi nereálne a uberajú snímku na kvalite..!Ale aj napriek tomu všetkému má tento film niečo do seba(holky na čele s Jaime Pressly :),nereálnu,ale nabušenú akciu a ešte raz slečny v akcii3*!(Je tu toho viac:) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno