Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších scénářů na světě a kulisy které jsou snad stejně kýčovitě pastelové a papundeklové, jako v klasické pohádce Hrátky s čertem. Ale who gives a shit, když se tu v relativně snesitelném střihu a choreografii (= tak akorát na to, aby se daly sledovat jejich křivky) mlátí Devon Aoki a Sarah Carter v bikinách, že. Mortal Kombat je o řád lepší, toto je jen primitivní sexistický fetiš. Ps. sexistické fetiše jsou super. 6/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Blbůstka pro teenagerské milovníky ženských bitek. Inspirace Mortal Kombatem je zjevná a nepokrytá. Dobré na jedno zhlédnutí, protože o nějakém scénáři nemůže být ani řeč a bitky, tvořící hlavní náplň filmu také nejsou nějak mega úchvatné. Snímek bych nikomu nedoporučoval, prostě proto, že existují mnohem lepší bojové filmy. Ale 10-až-16tiletému klukovi to může připadat jako splněný sen:D A věřím, že se z toho za pár let stane kult:) Škoda jen, že to neni ještě mnohem tupější, chybí tu nějaké vyloženě zapamatovatelné hlášky a scény, které by z toho udělali pecku, jako jsou některé Arnoldovy filmy. Chybí také větší brutalita (ve snímku neni žádná!) a krev, což je opravdu škoda. Celkově film ale hodnotím docela kladně, hlavně proto, že nemá velké ambice a předčil má očekávání. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Dementne priblblo zábavný návrat k arénovým mlátičkám rokov dávno minulých, no obohatený o hi-tech hračky, o ázijskú štylizáciu boja (o dokonalých choreografiách však nemôže byť reč) a namiesto nejakej hory svalstva tu v hlavnej úlohe máme štyri polonahé sexice a ako hlavného záporáka zas rozkošného sociopata bažiaceho po peniazoch. V akomkoľvek inom ponímaní ako "totálny guilty pleasure" DOA dopadá samozrejme katastrofálne, avšak keď na to človek pozerá práve z tohto hľadiska, menej ako 3* dať snáď ani nemôže. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Příjemně nenáročná zábava jako stvořená pro nedělní dopoledne. Mortal Kombat mě sice nikdy nebral, ale vyrůstal jsem na různých mlátičkách, takže tahle vysokooktanová akční řežba mě nenechala chladným. Hlavně asi díky nadhledu a skvělé práci režiséra a střihače, kteří nasekali tenhle nenudící hodinu a čtvrt dlouhý videoklip do rytmu agresivní elektronické muziky. P.S. Teď jsem zjistil, že Corey Yuen natočil vandammovské Karate Tiger 1! Film mého dětství!!! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)
  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama