Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Původní Romerův film jsem neviděl, ale toto se mi líbilo. Pustil jsem si to jen proto, že jsem chtěl vidět nějaký film o zombících, který jsem ještě neviděl a to, co jsem viděl mě velice překvapilo. Dokonce se mi to líbilo víc jak Resident Evil Apokalypsa. I děj mi sedl a celkově to bylo velice svižné, místama zabavné a dokonce se zde našla i nějaká ta originalita. Zombíci byli taky udělaní dobře a k tomu i známější herci. Jo jo rozhodně lepší film v kategorii Zombie Movie. ()

Ony odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně: zombies, které nejsou zombies, lekačky, při kterých jsem se vůbec nelekala, efekty pro miminka, tupí hrdinové, z nichž jeden vypadá jako Michal Suchánek. A největší nesmysl a sprosťárna? Samozřejmě název. Kromě toho, že je úplně scestný, protože s Romerovou klasikou se to nedá srovnávat ani zdálky, byl také jediným důvodem, proč jsem tohle viděla (a asi nejsem sama). Dlouho mě nic tak neotrávilo. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Day of the Dead viac pripomína talianske zombie braky 80tich rokov ako nové majstrštiky Dawn či Land of the Dead, dokonca maskami ďaleko zaostáva i za svojím originálom z ’85 a triky sú tak slabé ako by to bol film určený rovno na DVD nie do kina. Naviac okrem zmienených spidermanovských schopností zombíkov ešte ich pohyby sem tam pripomínajú pohyby slávnej bubu postavičky z Ringu. Na druhej strane je tu dosť gore a asi od 20tej minúty je to nonstop masaker takže nuda nehrozí a ďalšia bomba filmu je vidieť Menu Suvari raziacu si cestu zástupom zombíkov Hummerom, ktorej vojačku je tak ťažké uveriť ako to že Miner (stojaci u zrodu Jasona Vorheesa) ešte natočí aspoň priemerný horor ako je jeho už 9 rokov starý Lake Placid. Len pre totálnych zombiefilov. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný virus, díky kterému se z lidí stávají zombíci? Ale jděte, to už tu bylo tolikrát.. Původní předlohu od pana Romera jsem sice neviděl, ovšem ani mi to nějak nechybí. Ze "zombie filmu" se podle mě nikdy nepodaří vytřískat víc, než Úsvit mrtvých z roku 2004 (který vyniká díky svému suchému humoru), proto jsem od tohoto snímku nic moc nečekal. Nakonec to dopadlo ovšem poměrně dobře, herecké obsazení je ucházející, kráčející mrtvoly taky nepatří k nejhorším.. Slušné béčko na pozdní večer. 50% ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Zombie ty já rád a proto mi neušel ani tento film, kde je hlavní postavou Zombie:-) Přišlo mi to jako standardní film, kdy začátek je nějaké příznaky, dále proměna, pak útoky a přežití menších skupinek lidí, kteří budou jediní, kteří přežijou a pak konec, kdy se dozví, že to způsobil člověk svým experimentem.....Tento film je toho důkazem, vše je ok, až na konec, zničení Zombie raketovým ohněm mi přišlo jako blbé zakončení dobře vypadajícího filmu.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)
  • Rhodes (Ving Rhames) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Budova rádia se nachází na ulici Elm Street, která odkazuje na sérii Noční můra v Elm Street. (Holina)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama