Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

InJo 

všechny recenze uživatele

Fantastické 90minutové demo jednoho z největších současných řezníků, v té době ještě neznámého Scotta Adkinse (M. J. White v titulní roli je taky hodně schopný a namakaný bijec, ale ten zde bohužel nemá tolik prostoru se pořádně předvést). Jinak příběh točící se okolo nespravedlivě odsouzeného profesionálního boxera je samozřejmě jedno velké klišé (ale v rámci vězeňských zápasnických béček funguje dostatečně), ovšem akce (v podstatě jediné zásadní lákadlo filmu) výborná - precizně nasnímaná, choreograficky vypiplaná a i dobře ozvučená. Snad jen ten finální souboj nemusel být odbyt tak rychle... 70 % ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Bitky jako kráva. White a Adkins, pro mě předtím úplně neznámí, se rubou v nekompromisním volnym stylu. Ve vězení v Rusku. Přesně jak už tu bylo několikrát řečeno, oba jsou neskutečně namakaný a rychlý zároveň, představa být na místě jejich soupeře nahání hovna do kalhot. Bohužel je tu podle mě až moc času věnováno příběhu, mohlo se to mlátit ještě o dost víc a bylo by to jedině dobře. Ale masakr. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Túto sériu mlátičiek som videl presne v opačnom poradí. Najprv tretí, teraz druhý, ale k prvému sa asi nedostanem. Podobné "B" filmy len málokedy prerazia a svoj boom zažili v 80-90 rokoch. Napriek prepracovaným, ale nereálnym bitkám v ringu mi to zďaleka nedalo toľko ako napr. Krvavý šport s JCVD. Ten mal sympatických hrdinov, dobrého záporáka, atmosféru a soundtrack, ktorý môžem počúvať i dnes. Komu mám fandiť tu? Namyslenému Boykovi? Zachmúrenému negrovi, ktorý si myslí, že je majster sveta? Film je plný klišé, ktoré som videl už najmenej 100x niekde inde. Akou takou ozdobou ostávajú aspoň tie súboje a tak trochu i tá ruská väznica, hoci ani to už dnes nie je nič výnimočné. Tretí diel je o niečo lepší, hlavne preto, že Boyka už nie je hajzlík. Z podobných filmov som vyrástol a keď si pamätám, tak ani v puberte som sa z nich nešiel zblázniť. Taký Warrior to je iná káva...60%. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak George ,, The Iceman " Chambers zraje jako víno, a to myslím doslova. Od prvního dílu nám značně omládl a asi podstoupil plastickou operaci, ale teď k filmu samotnému. Já se velmi slušně bavil a přesně to jsem od tohoto filmu očekával. Výborná akce střída skvělou akci. Více než * * * jsem z toho však nevykoukal. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkem vysoké, ale já nebudu tak štědrý. Akční bojovka je to dobrá, od krvavého sportu a podobných od Van Damma snad první arénovka co jsem za posledních 5 let viděl. Dva hlavní bijci mají nabušíno jak ďábel a řež je to ukrutná. Ale děj je v koncích a poslední bitka mohla mít taky lepší závěr. Rozhodně oproti prvnímu dílu se Snipesem je to výš, ale i tak to na mě působí spíš průměrně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)
  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno