Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehorazna slatanina, kam tvurci nacpali vsechno, co je napadlo, takze tu potkate vlkodlaky, nejaky prizraky, legendu o autobuse mrtvejch retardu, upiry, nadrzeny pubertaky, podivnyho panacka s pytlem na hlave nebo posahanyho vrazdiciho reditele. Bohuzel jako celek to neni ani nejak zvlast vtipny, ani nijak zvlast strasidelny a navic se to cely rozpada na jednotlivy sceny, protoze tady proste neni zadnej pribeh nebo hlavni hrdina, takze i kdyz neni jasny, kdo chcipne a kdo ne, stejne vam to je jedno. Spis by se to melo jmenovat Halloweenske historky a to vysoky hodnoceni fakt nechapu. Nicmene film je jako celek aspon docela zabavnej, slusne natocenej a sem tam nejaka ta hlaska nebo krvarna potesi. Lepsi 3*. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Spleť hororových príbehov podané formou ala Pulp Fiction v štýle Tales from the Crypt? Výborne! I keď Michael Dougherty nie je ani zďaleka Quentin Tarantino hororu, z pozícii producenta ho istí Bryan Singer, takže Trick 'r Treat má výpravu na Halloween ako sa patrí a dokonca i scenár dokáže miestami prekvapiť. Film má jedinú chybu – je príliš krátky a skončí v tom najlepšom. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Comicsy já prostě miluju, strašidelné obzvláště, a když se podle nich povede film, je radost dvojnásobná. Jasně, pointu většiny minipříběhů vytušíte, ale jsou tak zábavné! A žádné milosrdenství se nekoná - děti neděti, masakr se nevyhne nikomu. Nejlepší byl zřejmě vlkodlačí striptease za zpěvu M.Mansona. A hošík uzvracející se k smrti byl rovněž bezchybný....ať žije Halloween! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Haloweenska noc má svoje pravidlá. Tento horor vykresľuje niekoľko samostatných príbehov odohrávajúcich sa v malom mestečku. Partia kamarátok hľadá jednej z nich na večernú párty, mladého muža, ktorý ju pripraví o "poctivosť". Psychopatický otec sa zabáva s malými obeťami, pričom zaúča svojho synčeka. Skupinka teenagerov sa rozhodne pribrať do partie podivínku, pričom chcú spoločne navštíviť miesto nešťastnej tragédie. Starší pán, či mladá žena nedodržiavajú pravidlá tejto tajomnej noci. S takýmito vecami sa však neradno zahrávať. Priemerný horor, ktorý poteší pár slušnými scénami či občasným napätím - 60%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pohodovej film s výbornou pohádkovou atmosférou. Propletený povídky jsou výborné, i když ta povídka s dětma co jdou hledat děti z autobusu dost pokulhávala, tak zbytek byly naprosto senzační. A nejlepší je ta s dýňovým klukem. Filmu snad kromě zmiňované povídky nemám moc co vytknout. Herci byly v pohodě, výborný soundtrack. A stylové titulky. A hlavně celkem vychcaný scénář. Pěkné. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Bojová scéna medzi Samom (Quinn Lord) a Kreegom (Brian Cox) zahŕňala osemročného kaskadéra, ako aj dospelú kaskadérku. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama