Reklama

Reklama

Kidó senši Gundam 00

(seriál)
  • Japonsko 機動戦士ガンダム00 (více)
Japonsko, (2007–2009), 20 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Scénář:

Jósuke Kuroda

Hudba:

Kendži Kawai

Hrají:

Hirojuki Jošino, Šin'ičiró Miki, Mamoru Mijano, Hiroši Kamija, Daisuke Namikawa, Rie Kugimija, Unšó Išizuka, Jóko Honna, Júdži Ueda, Romi Paku, Ajahi Takagaki (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Píše se rok 2307, fosilní paliva na Zemi jsou zcela vyčerpána a lidstvo se zabývá hledáním nových zdrojů. Kolem Země je vybudován obří solární systém spojený třemi orbitálními výtahy s jejím povrchem. K této energii se však dostane pouze několik největších zemí. Jedná se o Unii (bývalé USA), Lidovou reformní ligu (Rusko, Čína a Indie) a Novou evropskou unii. Tyto velmoci se zabývají intrikami mezi sebou a na zbytek světa neberou ohledy. Objeví se však tajemná vojenská organizace známá jako Božská bytost, která prohlašuje, že pomocí síly (gundamů) ukončí všechny konflikty a po tomto zásahu, že nastane na celé planetě mír. Tady započne příběh pilotů Setsuny F. Seiei, Lockona Stratos, Allelujaha Haptism a Tiery Erde. (Geriel)

(více)

Diskuze

PavuK_cz

PavuK_cz (hodnocení, recenze)

Začátek byl celkem pěkný ale později se to zvrhlo do podivné matlanice. Hlavní postava je na facku. Na druhou stranu je i spousta horších mecháren.
 
to: AnimeFan: Napsal jsi někdy nějaký komentář ve kterém se neobjevily slova "buzna" a "piča"?

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Tak tohle už bylo moc. Náplava hysterickejch schizofrenních šounen buzen a řvoucích ubrečenejch pičí ve druhý části z toho udělala nekoukatelnou hromadu odporně patetickejch sraček pro emocionálně labilní mentálně postižený.

Zepheer

Zepheer (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak "záchodový Gundam" může být tak dobře hodnocen. Nejhorší ze sérií Gundamů je Turn"A" Gundam následovaný 00 a Victory. Pokud opravdu chcete vidět kvalitní Gundam, podívejte se na 0083 a na 08th platoon. Jsou i jiné, (někdy i lepší), ale tyhle dva stojí za to.

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Stejně jako u všech předchozích blitek s názvem Gundam.* trpí i tenhle nejnovější seriál naprosto nesnesitelnym pyčizmem hlavních postav, kterýho si užijete zejména se spratkem jménem Setsua F Sjetej. Ty 3 hvězdičky jsou za High-tech mecha vybavení a HD kvalitu.

Reklama

Reklama