Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (518)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

O dva chlpy lepšie ako prvý film, ktorému som s radosťou udelila odpad. Niektoré vtipné scénky boli fajn, ale ten zvyšok sú sračky a Carrie Bradshawová je v puberte zamrznutá puča, ktorú by som s radosťou udusila brokátovým vankúšom značky Chanel. Dávam veľkorysé 2* za Abú Dabí, hormónovú Samanthu a opatrovateľku bez podprsenky. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Edward a spol. budou mít co dělat, King a jeho partička kapitalistických zombie-husiček totiž nasadilu laťku zatraceně nízko. Jednička děj alespoň naznačovala, dvojka na něj rovnou kašle a dějové vakuum vyplňuje nevtipnými (a povětšinou i silně retardovanými a kulturně urážlivými) epizodami, v nichž se jezdí před zeleným plátnem simulujícím písečné duny, přičemž kamera odbíhá od hrdinek jen proto, aby ve slow-motionu zabrala vlhký dekolt Alice Eve (Bože, proč?) nebo ponožkami vycpané plavky vysvalených rugbystů. Do toho se recyklují zbytky seriálových postav, na něž v jedničce nezbylo místo, chlapi jsou prezentovaní jako sobci, když nechtějí po pracovním dnu ani na nudnou párty nebo do restaurace, a let turistickou třídou znamená průšvih srovnatelný snad jen s explozí mléčné dráhy. Jako... takhle vážně NE!!! Vědomí, že žiju ve společnosti, kde se nad něčím podobným hýká nadšením, mě naplňuje zvratkami až po mandle. Bez nadsázky. ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemůžu bejt v menopauze a ještě v turistický třídě !!" ;) Biják tak agresívně lživý - Rozuměj v důsledku naprosto pseudofeministický !! - a svým poselstvím lobotomický, že vlastně naprosto popírá sérii, z níž vzešel, na čemž jednoho zarazí především skutečnost, že na obou projektech pracovali stejní tvůrci.. Zrůdnost roku v podobě oslavy konzumu - V naprosto nevhodnou dobu finanční krize.. - a amerikanizace - V rovněž naprosto nevhodnou dobu, která se zaslepeně staví proti islámu !! ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerní Sex ve městě má spoustu chyb. Předně chybí nějaká pořádná koncepce. O ději mluvit prakticky nelze. Je to jen snůška několika scén napasovaných do muslimského prostředí. Je zde spousta zbytečných scén, spousta zbytečných lidí, kteří se zde jen mihnou, abychom si vzpomněli "jo ten tam taky hrál". Přestože Carrie Bradshawová ví hodně o sexu, my jsme se nedozvěděli nic kromě krize středního věku. Přes ty všechny chyby mne film upoutal i přes neúnosnou délku. Nemohu to svést na nostalgii, prostě to dobře ubíhalo. Takže to musím ocenit. ()

pm odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem věrná fanynka seriálu, kterému jsem slábnoucí dech od dílu "I heart NY" odpustila. Snad tedy budu objektivní: stopáž nehorázná, obsah pro změnu nulový. Nechtěla jsem to vidět, ale nechala se přemluvit. Pravda je, že jsem měla celkem fajn náladu, ale pocit, který mne tváří v tvář plátnu přepadal nejčastěji, byla lítost. Lítost nad tím, že nesedím doma a nedívám se raději na ty černobílé parádní pecky, které si pouštěl Božský v posteli. Lítost nad ubohým koncem kdysi inteligentního a zábavného seriálu. Líto je mi unuděného Chrise Notha, který se zřejmě neuměl vyvázat ze smlouvy, i těch čtyř stárnoucích hereček (především asi SJP), které se za každou cenu snaží ždímat životní role, přestože už není co. Nemůžu uvěřit, že by se dospělé, schopné ženy mohly chovat jako prachzoufalé slepice. Na plátně i kdekoliv jinde. Milý vtípek s Johnem Corbettem a country kapelou to zachránit nedokázal. Inu, vítejte ve světě, kde ženy dostávají diamanty za hloupost. ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Díky úspěchu prvního filmu se na druhý díl prodávaly lístky již šest týdnů před uvedením v kinech. (L3G1ON4R)
  • Do kin byl film rozvážen pod krycím názvem "Heart of the Desert" ("Srdce pouště"). (Karlos80)
  • Scéna, ve které se hlavní představitelky ocitají na letišti v Abu Dhabi, se ve skutečnosti natáčela na letišti Menara v Marakéši, v Maroku. (kymberelyJ)

Reklama

Reklama