Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhé věky od dob, kdy Bohové vyhráli svůj mýtický zápas proti Titánům, se zjevuje nové zlo zmítající světem. Šílený touhou po moci, započal král Hyperion (Mickey Rourke) válku proti lidskosti. Hledá bájný luk Epirus, zbraň nepředstavitelné moci, kterou ukoval bůh Áres. Aby luk našel, shromažďuje krvežíznivou armádu vojáků znetvořených jeho vlastní rukou a začíná válečné běsnění a kruté drancování starého Řecka. Jen ten, kdo vlastní tento luk, je schopen vysvobodit Titány lačnící po pomstě, od úsvitu věků uvězněné hluboko v kameni hory Tartaros. V rukou krále Hyperiona znamená luk zkázu lidstva a pokoření moci bohů - ti totiž dle prastarého zákona nesmějí zasahovat do sporů smrtelníků. Jsou tedy bezmocní, ale jen do chvíle, kdy se objevuje jejich jediná naděje, venkovan Theseus (Henry Cavill). (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (90)

Trailer 3

Recenze (1 089)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tarsem Singh je skvělý vypravěč svého fantastického světa. Po dlouhé době tak mám tu čest sledovat režiséra, který do svých filmů dává hodně ze sebe a pokaždé mě minimálně jejich obrazová stránka dokáže bez problémů sejmout. Mrzelo mě ale, že u Války Bohů, které kulisy měla bravurní, mě nebavil samotný příběh. Byl neuvěřitelně nepřehledný a s herci se nedalo nějak sťuknout, aby si na ně člověk zvykl a mohl s nimi směřovat do závěru filmu společně. Byla to škoda, protože vizuální stránka byla naprosto dokonalá. Takovou jsem hodně dlouho neviděl. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Zajimavé monology podtržené mystickou atmosférou. Pokud to je od producentů, kteří měli na starosti 300: Bitva u Thermopyl, tak tam teda byly souboje o poznání propracovanější. Neříkám že tady byly špatný, ale ve 300ce jsem si to víc užil a nechápu, proč tam režisér sázel indické prvky, když se to odehrává v Řecku. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuta 3D verze. Immortals je snaživka. Ví, že bude srovnáván s 300 a snaží se, moc se snaží být lepší. Bohužel prohrává na (téměř) všech frontách. Akce, zpomalovačky, krev, epičnost, drama, příběh, způsob vyprávění… jediné, v čem se alespoň vyrovnal Třístovce jsou vypracovaní chlapi (myslím, že Henry bude jako nový Superman velmi přesvědčivý, svalovinu na to má a dřevo taky není) a kráska v hlavní roli (jen by mě zajímalo, jestli to byl body double v té postelové scéně, ale nebudu si to kazit a pátrat po tom). Freida je rozhodně kus krásné ženské, klobouk dolů. Prakticky celý film uběhne rychle a moc se nenudíte, nicméně když film skončí, tak si řeknete, že to mohlo být mnohem lepší. Že to bylo v 3D jsem si vzpomněl až při konci, kdy to bylo i trochu poznat. Stejně jako jsem si při závěrečné bitvě vzpomněl, že to měl být akční film. Prostě a jednoduše, jednoduchá jednohubka, kterou si ještě někdy dám, ano. Ale, řečeno slovy doktora Sheldona Coopera: "Proč bych se ve světě, kde existuje 300, měl spokojit s něčím jako 300?" 70 %. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Hrdinské eposy, jako býval Cid nebo Conan, už zjevně zmizely ze světa a jsou nahrazeny takovýmito hovadinami. Scénář je nesmyslnou splácaninou několika fragmentů různých bájí, (sečtělí poznají, ti druzí prdí rozkoší a vřeští WOW!! nad tou originalitou), a viditelně chorých výplodů nočních polučních fantazií narušených myslí (spíš nemyslí:-)). Théseus, který vlastně na Krétu ani nemusí jezdit, byl sice sympaťák, ale jeho bojový styl nápadně připomínal Achilla v Tróji. Proč byla mezi orákuly negryně, to asi nechápu jen já, proč se musí v takovémhle filmu mrdat, navíc z důvodu Už mě ten život panenského orákula nebaví, tak mě, kurva, vopíchej...? Pozitivně hodnotím milé vystoupení skutečné obludy Míšy Rourky, který se choval adekvátně svému zjevu, a vizuál, který byl sice jako z 300, ale i tak nenudil. Co bylo ovšem strašlivé, byla ta banda buzerantů na Olympu. A že by nesrmtelný bůh zemřel, byť rukou svého šéfa a taťky? Tomu nevěřím už vůbec. Na film od Singha velké zklamání. Těsně nad odpadem... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

No Wau.. Všichni na film Nadávali, JÁ ho budu Chválit! Neskutečná Bomba! Filmy s Mytologickou tématikou Hlavně Řeckou si vychutnávám většinou Všechny.. a tohle dílo jde na VRCHOL!.. Jakmile se na scéně objevili Bohové Proti Titánům. Já nedýchal.. MASAKR.. Zpomalené záběry zkombinovat s nespočetným počtem utržených HLav.. KRÁSA! ()

Galerie (107)

Zajímavosti (22)

  • Na začátku film drží Hyperion (Mickey Rourke) při osvobozování Titánů luk v pravé ruce. Na konci filmu ho však v té samé scéně drží v levačce. (S.U.E.S.)
  • Před finální bitvou má Theseus (Henry Cavill) projev k vojákům, kteří si na jeho výzvu vezmou všechny štíty, do kterých pak tlučou meči, přičemž je možné vidět, jak se z některých odlupuje barva. Barvy však do doby, do které je film situován, nepatři. (Timak)
  • Freida Pinto (Phaedra) nevystupuje ani v jedné scéně nahá, místo ní se svlékala dvojnice. (c.tucker)

Související novinky

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Superman postaví Velkou čínskou zeď

Superman postaví Velkou čínskou zeď

11.02.2012

Uvidíme, co na to Čínská lidová republika :). Tak nebo tak, Edward Zwick pokračuje v přípravách svého nového historického eposu The Great Wall pro studio Warner Bros. a novou produkční společnost… (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

Herkules kráčí ve stopách krále Leonida

01.05.2011

Ještě vás fráze „ve stylu 300“ neomrzela? Užili jste si seriál Spartacus a líbí se vám trailer na starořeckou fantasy Tarsema Singha Immortals? Připravte se na další projekt v podobném duchu. Tím… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno