Reklama

Reklama

VOD (1)

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (965)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

David Slade dosiahol svoje! Je to síce stále len naivný popcorn, ale tak príjemne odsýpajúci popík až sa musím nad onou príjemnosťou pousmiať. A ak si odmyslíte "love story" scény, ktoré ako jediné kazia celkový dojem, treba priznať, že nie je absolútne žiadny dôvod uvažovať o odchode z kina po prvej pol hodinke (minimálna nudnosť, skoro maximálna zábava). __ Pochopiteľne, záleží len na vašom pohľade. Budete vyhľadávať chyby a unášať sa na vlne mediálnej kritiky? Alebo u vás vyhrá VLASTNÝ, úprimne podaný názor? Pravdou je, že najväčší počet fanúšikov Twilight sa nachádza práve v dievčenskom zoskupení okolo štrnásť rokov. Je to snáď dostačujúci dôvod na to, aby sa mal film nehumánne potopiť? __ A naspäť k hodnocení. Čo považujem za dvojicu top kladov? Predovšetkým sebaparodujúce vtípky (ala nahé kocky) a upírske "flashbacky", ktoré mimochodom do poslednej bodky opisovali situácie z knižnej predlohy (na ne som sa tešil). Štyri hviezdy by boli príliš, dve zas málo. Solídna zábava.. a nie, vôbec sa nehanbím za svoj názor. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla po hrůzostrašné dvojce nemalá. Těšil jsem se na návrat ke kořenům... zbytečně. Slade sice opravdu pozvedá upíří story na jinou (lepší a vyzrálejší!) úroveň, je mu to ale bohužel k ničemu, když je scénář mišmašem dějů z prvních dvou dílů. Schéma "zamilované kecy - akce - zamilovaná scéna - trapná scéna - akce" atd. stále dokola mi prostě nestačí. Půl hvězdičky za Shoreovu účast (i když ji moc nechápu). P.S. Na druhou stranu jsem jakýmsi záhadným způsobem úplně pochopil, co se na tom těm milionům ženám na celém světě vlastně líbí, a... neberu jim to, chápu to :-). ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Od rezisera Davida Sladea, ktory ma na konte upirsky krvak s Joshom Hartnettom 30 DNI DLOUHA NOC (2007) som cakal trosku viac, aj ked som si bol samozrejme vedomy toho, ze toto je film pre teenagarov, teda hlavne pre dievcenske publikum a nemozu tu byt ziadne brutalne krvave sceny. Aby som mohol zhrnut doterajsie 3 casti, tak jednotka sa mi pacila zatial najviac, dvojka najmenej a tato tretia je nieco medzi tym, takze nastastie o trosicku lepsia, ako dvojka. Mozno sa dej filmu zda pre mnohych prilis jednoduchy a blby, ale mna to stale bavilo, len skoda ze akcie je tu stale prilis malo a dialogov prilis vela. _________ Kristen Stewart - (Bella Swan) +++ Robert Pattinson - (Edward Cullen) +++ Taylor Lautner - (Jacob Black) +++ Bryce Dallas Howard - (Victoria) +++ Dakota Fanning - (Jane) +++ Cameron Bright - (Alec) +++ Nikki Reed - (Rosalie Hale) +++ Anna Kendrick - (Jessica) +++ Michael Welch - (Mike) +++ Ashley Greene - (Alice Cullen) +++ Hudba: Howard Shore +++ (Videl v kine 15.07.2010) +++ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do třetice jsem umíral smíchy. Především díky bělostně vážným upírům a polonahým vlkodlakům, kteří se nesnáší tak moc, že ve filmu mají dlouhou scénu, kde řeší svoje pachy. Pořád se mi ale líbilo, že si kolikrát ze sebe dokázali udělat legraci a že samotný film je daleko akčnější než mega trapná dvojka. Pořád se v ní ale neřeší nic jinýho než to, že Bella miluje Edwarda, kterej už není tak hezkej, jak v předchozích dílech. Ten pro změnu miluje jí. Jenže....taky Jacob miluje Bellu a tak se o ní perou, chovaj se jak dvě pometla, pořád se sebou zametávaj a řešej osobní pachy, do toho Jacob ukazuje svaly a vysvětluje Edwardovi jak je vlastně v mrazu uplně v pohodě, když chodít polonahej. No jo, byla to prdel. Já se zase nasmál, jak dlouho ne. Nechápu, jak je možný, že mě ten první díl tenkrát mohl bavit. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Sen každé správné emo dívky. Dva nejlepší hošové na světě pro ni maji plné pochopení. Smí s nimi plkat své blbokomyslné myšlenky a nechat je slušňácky se o ni dvořit. Oba se musejí velice snažit, protože oba jsou jí hluboce milováni a jde jen o to, kdo z nich je milován víc než nejvíc. Že je milována ona je zcela základní, samozřejmá premisa, kterou nemá smysl vůbec zmiňovat. Veškeré její okolí ji v její zvrácené zálibě ve smrtících věcech, sebeubližování si a vůbec ve vyčlenění se ze společnosti plně podporuje v doslova klanovém slova smyslu. Je tak velmi výjimečná (čím ale?), že to plně respektují i ti nejmocnější z netvorů na světě. A kupodivu tenhle výplod je z celé nastavované kaše Twilight možná i nejlepší... ()

Galerie (164)

Zajímavosti (23)

  • Režisér David Slade původně sérii Stmívání odsuzoval a mimo jiné řekl, že by se k takovému blábolu ani nepřiblížil. Brzy nato mu byla režie třetího dílu nabídnuta a ze dne na den otočil. Své předchozí vyjádření komentoval tím, že "jsem si jen dělal srandu". (Pompaj)
  • Třetí díl během půlnoční premiéry vydělal 30 milionů, čímž překonal Nový měsíc (2009) s 26 miliony. (pavlikv)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 300,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 698,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama