Reklama

Reklama

Zkušený lupič plánuje akci, která by mohla být dosud největším úspěchem jeho zlodějského gangu. Přitom se snaží vymyslet, jak se vymanit z pasti svého života i z města a zároveň uniknout agentovi FBI, který se snaží dopadnout jeho i jeho bandu bankovních lupičů. Ben Affleck nejen vévodí vynikajícímu hereckému obsazení, ale je také režisérem a spoluautorem scénáře napínavého, kriticky oceňovaného kriminálního thrilleru, který se odehrává – a často také exploduje – v drsných lokacích Bostonu. (Magic Box)

(více)

Recenze (1 139)

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Nelítostný souboj jsem viděl před více jak 10 lety, takže si jej moc nepamatuju, a nemám nutkání s ním Město srovnávat. Pro mě poctivé kriminální drama, které se tempo víceméně drží po celou stopáž. Opět velmi dobrá práce s kamerou, skvěle nazvučené i zahrané. Affleckovi začínám přicházet na chuť i jako herci, ale režisér je přeci jen lepší - všechny tři zatím natočené snímky na 4 hvězdy (ačkoliv jako nejpovedenější hodnotím oscarové Argo). ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Ben Affleck /Argo, Gone Baby Gone/ s uctou pozera na vysiny Nelitostneho Souboje s Al pacinom, ale tato gangsterka je predsa len o cosi priemernejsia nez povodny film. 50 % ()

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

Ať se změníte sebevíc, stejně musíte zaplatit za své minulé činy.... Výborný film. Hned od prvních sekund mě chytil a nepustil. Režie Bena Afflecka je pro mně čím dál tím přitažlivější. Fantastický příběh, kvalitní kamera..zkrátka film, který by měl vidět každý. A Jeremy Renner válí. Zhlédnuto ve verzi Director's cut bez vystřižených záběru... a je to o třídu lepší. ..(100%) ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Město jsem viděl někdy čerstvě po premiéře a byl jsem nadšenej! Teď jsem si ho zopáknul a už mi to ten první prožitek nepřipomínalo. Je to hlavně tím, že těhle filmů o všelijakejch přepadeních jsou dneska mraky. Proč né, vždyť to vlastně lidi baví... Kdybych nedávno neviděl Dokonalou loupež s Butlerem, asi bych Affleckovo Město docenil víc. Minimálně tak, jako při prvním přenosu. Každopádně čeho si cením jsou výkony a výběr kvalitních herců, především psycho Renner a polda Hamm! I Livelyová solidní vedlejšák. No a taky zde je vidět hereckej vzrůst Bena, kterej se konečně odřízl od Damona a dokonce si začal i solidně rozumět s kamerou a perem. Za to palec nahoru! 70% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Variace na téma láskou napraveného hříšníka. Ovšem akční, napínavá, zajímavě natočená. Duo zločinců Affleck a Renner bylo přes své aktivity sympatické, stejně jako jejich policejní protivník. Závěrem jsem proto měl pocit nespravedlnosti. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Zloděj, kterého už unavuje jeho náplň práce a chce odejít. Odprostit se od starých přátel. Jakmile ale okolí ucítí, že chce jít za lepším, tak mu nechtějí dovolit odchod. Ví mnoho a znamená pro ostatní tolik, že přátelé se stanou svazujícím břemenem. Jednoduché vyprávění bez kliček a složitých cest je příjemně čisté. Zápletka i prostředí v drsném stylu, konec ale moc ohraný. ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Na tento fil se dá komentovat jediný to, že patří mezi ty nejlepší akční filmy. Tak libovej a přenádherný příhěh historie mé současné kinematografie neviděla! Tento film na mě zapůsobil už od začátku, kdy jednak se na mě jevil svym trailerem, příběhem, režisérem-hercem. Já opravdu nemám slov Ben Affleck je jeden z mých nejoblíbenějších herců vůbec a tady to jenom potvrdil a to ještě nemluvim o tom, že to režíroval, což je další + . I když zde Ben Affleck hrál takovýho kriminálníka, tak v něm bylo něco dobrýho, což se mi strašně líbilo! Jeremy Renner další z mé topky! Je to typickej padouch, ale i tak je s nim sranda ;) Rebeccu Hall znám jen z jednoho filmu, kde byla výborná a tady se perfektně hodila do role nebohý ženy. Prostě nádhera film :) ()

Sandstorm 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck je v mých očích spíše jen průměrný herec ovšem režisér se z něho stává nadprůměrný. Film se mi líbil od začátku do konce.Nemám snad co vytknout tak budu spíše chválit. Policejní honička byla zvládnutá bravurně a kde jaký akční film by ji mohl závidět, protože tohle byla snad nejlepší honička roku. Výborné jsou také přestřelky, kdy to čtveřice zlodějů pálí hlava nehlava ze samopalů po policejních autech. Blake Lively byla v roli "mrchy" neodolatelná a škoda, že neměla tak velký prostor. Renner to v herectví "nečekaně" nandal Affleckovi a jediná výtka směřuje ke vztahu postavy, kterou hraje Affleck a unesené dívky, který, aby ve Vás zanechal plnější emoční dojem by musel být více rozpracován a jediná nelogičnost pro mě zůstává, proč se (pozor SPOILER) postava Afflecka nevypořádala s květinářem dříve. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck jako režisér je prostě jednička, i jako herec to zvládá na výbornou. Město je svým stylem hodně podobné Nelítostnému boji a klidně mu může sekundovat. Bohužel kinoverze je trochu ostříhanější než by bylo zdrávo, takže možná SE bude lepší. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo,tak tohle je slušný.Sice trochu podobný filmu Heat,i malinko Bodu zlomu tam bylo,ale to vůbec neva.Lepší skvělej film podobnej něčemu,než originál stojící za hovno.Sice sem čekal ,že děj se bude ubírat úplně jinym směrem,protože mezi hlavníma hrdinama to chvíli dost vřelo,a měl sem za to,že to hlavní se stane mezi tou partičkou zlodějů,a policie bude jen komparz,ale nakonec se to ubíralo jinym směrem.Co mě ale potěšilo,byl konec.Dopadlo to přesně jak sem chtěl,jinej konec by mě vyloženě nasral.V těchle filmech mám poldy za takový nesympatický Mirky Dušíny,který přes mrtvoly hájej právo a pořádek.Debilové.80%. ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Moc dobrý film, který si na nic nehraje a vše v něm tak nějak přirozene plyne. Akce je skvěle dávkovaná, příběh má hlavu a patu a klidné pasáže nejsou vůbec nudné a ploché jako v jiných snímcích. Jediné co mi trochu vadilo bylo Affleckovo hraní. Jako režisér se ukazuje v moc dobrém světle, ale jeho hraní je dle mého nuceně procítěné a nechybí tradiční vrásčité čelo při téměř každé scéně. Více režie Bene, hrát nechej raději bráchu ;-). ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné jako Takers, ale přesto úplně jiné. Ben Affleck tady totiž sází na trochu větší dramatičnost než na jednoduchou akci jako tomu bylo právě v Takers. Těžko říct, co bylo obecně lepší. Pro mě to byli Takers, pro někoho to může být Town. Ať tak či onak, jedna o bezesporu o snímek, který má své kvality, jak v hercích, námětů či soundtracku. Konec jsem čekal totální unhappy-end, ale přecejenom ten hlavní zůstal. Za mě slušných 80%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před Benem Affleckem. Vyzrál nejen režisérsky, ale i herecky. Krimi drama Město je jedním slovem fenomenální film stojící na dobře napsaných postavách a vztazích, které z jejich charakteristiky vyplývají. Rebecce Hall bych věřil i to, kdyby pronesla repliku o tom, že má třetí oko na čele. Akční scény jsou zajímavě a docela i přehledně nasnímané a celé to dává smysl. Logické kiksy těžšího kalibru jsem nezaznamenal. Tu a tam je sice více vaty, ale na celku to zas až tolik znát není. Pro milovníky tohoto žánru doporučuji. 80% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Určitě se to zde zmínilo už mnohokrát, ale teď to zmíním i já. : )) Affleck je mnohem lepší režisér než herec, což dokazuje i tím, že si dokáže zařídit takovou postavu, ve které vypadá divně a nepřirozeně. Myslím si, že řemeslněji zvládl lépe Gone Baby Gone, ale tady si skvěle poradil s akcí, přestřelkami, výběrem herců i tím správným navozením atmosféry, i když se příběh párkrát sveze ve stopách klišé. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo tak šíleně dlouhý Bene, tak by to bylo lepší! Je to Krimi/Thriller, takový film si představuji jako skvěle šlapající a napínavý film, který mě uzemní a nenechá mě odtrhnout oči od obrazovky, bohužel to u Města tak nebylo. První půlku filmu jsem dokoukala jeden den a druhou druhý den, musela jsem si to rozdělit, jinak bych to nedokoukala. První půlka se mi líbila více, dobře to šlapalo, vykradení banky bylo skvěle promyšlené, ale v druhé je to samé pořád dokola. Nezdálo se mi to úplně dobře propracované. ()

Azrael515 

všechny recenze uživatele

Ehm ..druhy najlepsi heist film po The Heat to bohuzial neni (ako som tu dakde cital)...rsp. mozno je lebo nemozem najst v pamati nejaky ktory by bol druhy. No oproti spominanemu The Heat to bolo teda slabe a bolo to slabe i po Gone baby gone. Uvod filmu velmi pekny, zacal som sa tesit a chvalit Afflecka ze ako reziser sa asi vynara nova hviezda, no cim som sa dlhsie dival tym viac som sa nebavil. Ku koncu som opat zaspal .... (asi starnem alebo co :D) ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Osud nikoho neminie, kto viac porušuje zákony, tým skôr ho dostihne. Ako môžeme vidieť v tomto filmu, páchať zlé skutky sa neoplatí, len si tým pokazíme život. Ben Affleck podal skutočne výborný výkon aj ako režisér aj ako herec, teším sa na jeho ďalšie kinematografické počiny. ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Z Afflecka se stává víc režisér, než herec. Pokud to takhle půjde dál, Affleck bude patřit mezi režisérskou elitu. Jinak výkony herců, obzvlášť Jeremyho Rennera, scénář, režie, to vše stojí za chválu ()

Související novinky

Jak to vypadá s novým Batmanem?

Jak to vypadá s novým Batmanem?

03.01.2017

Studio Warner Bros. nesmírně touží po netopýří sólovce od Bena Afflecka. Představitel Batmana a režisér Gone, Baby, Gone, Města nebo oscarového Arga se uvolil, že ji natočí, soustavně ale tvrdí, že… (více)

Kdo si vyšlápne na Batmana?

Kdo si vyšlápne na Batmana?

09.09.2016

Sólový film s Batmanem stále nemá datum premiéry. Ben Affleck ho zřejmě dodá v roce 2018 nebo 2019, už teď ale známe alespoň záporáka. Čeká nás návrat Jokera nebo Deadshota ze Sebevražedného oddílu?… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Reklama

Reklama