Reklama

Reklama

La posesión de Emma Evans

  • USA The Possession of Emma Evans (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „La posesión de Emma Evans“ je v podstatě celou dobu docela tradiční v tom, co představuje, co nám ukazuje, ale přece jen má alespoň pár dobrých chvilek k tomu, aby to dotáhl na průměr a ne akorát na něco, co je kopií něčeho, co tu máme opravdu už mockrát. A to je fajn, alespoň ta trocha originality fanouška hororového žánru v tomhle případě potěší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

BŮH NEDOVOLÍ, ABY SE TI STALO NĚCO ZLÉHO.......... /// Emma má (zapomeňte na mísu...) záchvat. Flákne sebou, klepe bačkorama a z huby jí vytejká nějakej sajrajt. Ještě taky píše na zrcadlo a její oči jsou – vždyť víte... Bude výhodou, že její strejda je kněz? Ó DUCHU JSI LI ZDE, DEJ NĚJAKÉ ZNAMENÍ – což o to, znamení tu jsou (bát se? ne, nebudete...) Zvuky, divný chování, smrt... – furt nic? Levitace .... ,,VŠECHNO BUDE DOBRÉ...“ (jasný, to víme ). Vymítací sezení – ĎÁBEL JE DOBRÝ LHÁŘ! ... Levnej film o Ďáblovi, ve kterým jde hlavně o to, jak to ta holka (Sophie Vavasseur) dokáže zahrát. (Uznávám, je to dobrej ,,magor“.) A tak tam spolu debatujou (Emma, kněz, Ďábel) a TA VĚC nabírá na síle. Film už jinej nebude. Laciný kecy a zvraty mě nepřiváděj k úžasu. Vlastně je to čím dál horší a jen díky ,,skandálnímu odhalení“ a závěru říkám 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se vyvolávat Ďábla. 2.) Potřebuju si oživit základy vymýtání, protože TADY mi toho taky moc neřekli. 3.) Říká se, že Bůh nenechá nikoho napospas zlu. Mám věřit? 4.) Thx za titule ,,Ergulus“ a ,,jives“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Emo bitch goes crazy. Kdyby se nějakým způsobem smíchali tvůrci a kvality Emmy Evans a nedávného vymítačského The Rite, vzniknul by nejspíš dost dobrý film. Bohužel nestalo se tak, tudíž tu máme dva přinejlepším průměrné pokusy o bratříčka Vymítače ďábla, což je přesně o dva průměrné pokusy víc, než by se slušelo a patřilo. Spíš nedoporučuju, ale když na tom váš zrak náhodou spočine, neoslepnete. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Dobré vymítací horory lze spočítat na prstech jedné ruky a tenhle mě použít tu druhou rozhodně nedonutil. Carballo se ani nesnažil přijít s něčím novým, takže se levituje, zvrací, měněj se hlasy a obracej oči v sloup. To všechno v podání mimořádně odpoudivé bytosti, která by mohla strašit i bez výše zmíněných vlastností. Jediné, co mě překvapilo bylo, že se se jí hlava neprotáčela o 360 stupňů. Bezatmosférický shit. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Už by bylo načase, aby to vymítání konečně někdo udělal aspoň trochu zábavné! Tohle je jen další sériová, amatérská parazitovačka, kterých se poslední dobou vyrojilo jako Abnormálních pasivit. Odporná bloncka, co se dostala k filmu snad jen proto, že umí perfektně předstírat orgasmus, je kapku obsedantní, cení zuby, koulí očima a chroptí jako Pavarotti s rakovinou hrtanu. Kolem ní poskakuje flanďák, cáká na ní modlením profiltrovanou H2O, mává ji před xichtem přitlučeným akrobatem a promrskává latinu. No strašlivé bubu! A má to úžasné a inovativní masky! Aby ta pipina vypadala hrozivě a nemuseli zbytečně krátit rozpočet (velmi nadnesené) utrácením za nějaké sajrajty od L´Oréalu, prostě ji akorát někdo dal v maskérně přes držku. Nějaký hispánský Papučář si patrně potřeboval prokrvit ego a sází na to, že se vždycky někde najde pár úchylů, co čumí na kdejakou sračku. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama