Reklama

Reklama

La posesión de Emma Evans

  • USA The Possession of Emma Evans (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

M.Myers 

všechny recenze uživatele

V tomto hororu se chodí opravdu po tenkém ledě...Hranice mezi špatným a dobrým filmem o vymítání je zde několikrát prolomena a to na obě strany. Slabší je film hlavně v první polovině. V té druhé se nám ale vše pěkně rozjíždí, at už je to kněz, který chce dokázat ďáblovu existenci, či počínání samotného ďábla v těle obyčejné teenagerky (trochu mě to připomnělo film Devil, kde se parta lidí potká s ďáblem ve výtahu). Ke konci to celé pěkně vygradovalo, tam jsem byl už nadmíru spokojen. Nebýt slabého úvodu, hodnocení by šlo ještě výše,takhle je do za pěkné 3*** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dalo sa. Nič extra ale dalo sa to RAZ pozrieť. Dej ma prekvapil, samotné rozuzlenie ušlo. Taká pohodička pred spaním :) Nečakal by som nič extra a tak som nebol ani veľmi sklamaný. Farárko si robil kariéru na natáčaní posadnutej neteri a udržiaval ju v tom do vtedy kým nemal dostatok video nahrávok. Celkom dobrý nápad :D Len zabudol že steny majú uši a diabol počuje všetko ;) ()

Reklama

tXtX 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpočtová jednohubka ktorá trpí totálne zrecyklovaným scenárom a žiadnymi novými nápadmi. Všetko tu už bolo asi milión krát. Strach nikde, napätie detto. Navyše Sophie Vavasseur je naozaj nesympatická a hlavne netalentovaná herečka. Neveril som jej ani tie pehy na nose. Jedna scénka, max dve možno stoja za miernu pozornosť, ale to už len tak nasilu vyťahujem z päty, lebo (aj keď to sám nechápem) nechcem dať iba jednu hviezdu.. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Emo bitch goes crazy. Kdyby se nějakým způsobem smíchali tvůrci a kvality Emmy Evans a nedávného vymítačského The Rite, vzniknul by nejspíš dost dobrý film. Bohužel nestalo se tak, tudíž tu máme dva přinejlepším průměrné pokusy o bratříčka Vymítače ďábla, což je přesně o dva průměrné pokusy víc, než by se slušelo a patřilo. Spíš nedoporučuju, ale když na tom váš zrak náhodou spočine, neoslepnete. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Španělský horor „La posesión de Emma Evans“ je v podstatě celou dobu docela tradiční v tom, co představuje, co nám ukazuje, ale přece jen má alespoň pár dobrých chvilek k tomu, aby to dotáhl na průměr a ne akorát na něco, co je kopií něčeho, co tu máme opravdu už mockrát. A to je fajn, alespoň ta trocha originality fanouška hororového žánru v tomhle případě potěší. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama