Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

  • USA Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V dalším pokračování svých fantastických dobrodružství se kapitán Jack, ke kterému se štěstěna opět jednou nemilosrdně obrátila zády, ocitá tváří v tvář bandě smrtících pirátských duchů pod vedením strašlivého kapitána Salazara (Javier Bardem), kterým se podařilo uniknout z Ďáblova trojúhelníku a jejichž jedinou touhou je připravit o život každého piráta - a zejména Jacka. Jackovou jedinou nadějí na přežití je bájný Poseidonův trojzubec, ale pokud má mít šanci ho nalézt, musí přesvědčit ke spolupráci Carinu Smythovou (Kaya Scodelario), geniální a krásnou astronomku, a Henryho (Brenton Thwaites), tvrdohlavého mladého námořníka a člena královského námořnictva. Jedině s jejich pomocí má kapitán Jack, svírající v rukách pevně kormidelní kolo Umírajícího racka, své zoufale nicotné a zchátralé lodi, naději nejen zvrátit nepřízeň osudu, se kterou se poslední dobou potýkal, ale také zachránit si život ve střetu s nejmocnějším a nejděsivějším protivníkem, jakému byl kdy nucen čelit. (Falcon)

(více)

Diskuze

animaxis

animaxis (hodnocení, recenze)

Spiker01

Možná ale bude.Já četl i knihu a ta má spoustu dílů.John Carten nejdříve neměl mít poračování,ale potom vyšlo že může být,tak uvidíme.:)

na příspěvěk reagoval Spiker01

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

jh666

A ještě víc těm, co pak viděli TDKR :(Ale tohle už má pramálo společného s PzK5 :)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Mě to neni líto proto, že nehrál v dalším dílu. Herec toho moc předvést mnohem víc a jsem i rád, že se ve trojce vystřídal záporák, ale to je na jinou diskuzi.

Btw když jsme u Disneyho. Líbil se někomu John Carter tak moc, že lituje, že nebude další díl?

na příspěvěk reagoval animaxis

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

Když už jsme u toho litování, mě je líto, že Heath Ledger umřel a díky tomu nehrál v The Dark Knight Rises..

na příspěvěk reagoval jh666, Carol Pifková

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

Mě to jednou stačilo...to mě víc chyt jinej průser a to Prince of Persia, u toho je mi to líto více.

na příspěvěk reagoval jh666

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

koty2201

nečetla jsem ten článek, ale za sebe chci dodat, že filmu Osamělý jezdec jsem dala pět*, bavila jsem se luxusně a je mi líto, že je z něj propadák

na příspěvěk reagoval jh666

koty2201

koty2201 (hodnocení, recenze)

čítali ste ten článok o tomto filme. ten, čo má 5. pokračovanie pirátov sfilmovať dodrbal ten film osamelý jazdec, lebo zárobky sú mínusové a teraz Disney dosadí vlastných ľudí, ktorý ten film finálne upravia a ešte bude rozpočet ukrátený o 50 mil. dolárov. čiže za to, že nejaký jebo dodrbe svoj film, tak my nebudeme mať dostatočný filmový zážitok a bude to ešte horšie ako štvrtí piráti, ktorí sa moc nepodarili. 

na příspěvěk reagoval Ainy, jh666

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

jh666

Já myslím, že by se nějak musel vybrat nový.. A nějak by mi nešlo do hlavy, že on stejně na tu svou práci kašlal a stejně ten svět byl v pohodě, takže nevím, no.. :)

na příspěvěk reagoval jh666

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Hem.m

"Holanďan nemůže být bez kapitána", a když by byl Davy tuhej a neměl nástupce, asi by to pro svět nedopadlo dobře, alespoň podle mého názoru.

na příspěvěk reagoval Hem.m

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

animaxis

Zajímavá úvaha, to mě nenapadlo. Ale jak už tu padlo, Davy se stal chobotničkou, protože dlabal na svou povinnost převozníka a raději si liboval v brutalitách.

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

animaxis

No právě, kdyby se mu stalo jen to, že by "zeškareděl" tak by na tu zem asi vkročil, proto je to tak zapeklité :)..

animaxis

animaxis (hodnocení, recenze)

Ainy

Ale Davy také nesměl vstoupit deset let na pevninu.To sice neudělal,ale kdyby ano,tak se mu stane to samé,jako když zanedbával své mořské povinnosti.

na příspěvěk reagoval Ainy, Hem.m

Hem.m

Hem.m (hodnocení, recenze)

jh666 , Ainy

Taky si myslím a právě proto by mě zajímalo, co by se s ním stalo.. Je to takový oříšek.. :)

jh666: Konec světa, proč?

na příspěvěk reagoval Ainy, jh666

Související novinky

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

Disney zvažuje restart Pirátů z Karibiku

24.10.2018

Scenáristé Deadpoola a Zombielandu Rhett Reese a Paul Wernick měli údajně mít první schůzky se studiem Disney o potenciálním rebootu miliardové série Piráti z Karibiku. Zatím není jasné, jestli… (více)

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

Depp, Rylance a Pattinson mezi barbary

23.10.2018

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) a producent Andrea Iervolino (Hudba ticha) nedávno oznámili spolupráci na několika nových projektech, přičemž tím prvním se stane snímek Waiting for… (více)

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

Liga spravedlnosti 2 jen tak nebude

20.11.2017

U filmových sérií platí jednoduchá matematika - pokud je další díl úspěšnější než ten předchozí, jede se dál, pokud ne, místo pokračování se dá chvíli pauza a potom ideálně reboot. Letos takhle… (více)

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

Reklama

Reklama