Reklama

Reklama

Dallas

(seriál)
  • USA Dallas
Trailer 6
USA, (2012–2014), 28 h 25 min (Minutáž: 42–55 min)

Tvůrci:

Cynthia Cidre

Hudba:

Rob Cairns

Hrají:

Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy, Linda Gray, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Larry Hagman (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(40)

Sága rodu Ewingů znovu pokračuje. Přišla nová generace a noví hrdinové, ale staré spory a pře neutichly. Nezmoudřeli ani staří hrdinové. Do Dallasu se vrací Bobbyho adoptovaný syn Christopher s nápadem na výrobu ekologické energie. Proti němu však stojí jeho bratranec, John Ross, který je přesnou kopií svého otce. Je chamtivý a lačný peněz. I přes poslední přání jejich babičky, aby na pozemku Southforku už nikdo nikdy nic netěžil, začne potají provádět ropné vrty. Bobby se dozvídá, že má rakovinu střev. Proto se rozhodne, že pro klid v rodině by bylo nejlepší Southfork prodat. Přímo na předsvatebním setkání Christophera a jeho snoubenky s rodinou svůj záměr oznámí. John Ross se proti tomuto ihned postaví a zařídí předběžné soudní opatření proti prodeji. Bobby na to reaguje soudním zákazem cokoliv na pozemku Southforku těžit... (TV Nova)

(více)

Diskuze

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Tak se mi to konečně podařilo dokoukat až do konce. Je to teda maso. Chvílema jsem si myslel, že běží akční film.

Je to ke shlédnutí na SLEDUJSERIALY.SK s českými titulky. Konec je opět otevřenej, asi chtěli opravdu pokračovat dál.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Jsem z toho zmatená. Nedávno dávali tento nový Dallas, měl asi 8 dílů. A na konec, pokud se neplatu seděl JR na posteli a vypadalo to že se zastřelil. A najednou to dávají zas a je to o tom že JR je mrtvej. Asi mi něco uniklo.

na příspěvěk reagoval jardariha, jardariha

topi80

topi80 (hodnocení, recenze)

O víkendových ránech běží druhá série nadopovaného pokračování Dallasu. Laťka jde dokonce ještě výše než při první sérii, dokonce jsem zvýšil počet hvězdiček na 5. 

Uživatel jardariha smazal svůj příspěvek.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Konečně jsem viděla finále a je to bez debat výborné. Ta gradace, ty twisty, hudba, Elena... Dokonalost :)

chochi18

chochi18 (hodnocení, recenze)

Myslim, ze 3 seria bude. Len ja by som tu Emmu vyskrtol zo serialu , aj tak tam nepasuje, je tam len ako neukojena fetacka. Zeby este nakoniec nebolo, ze Pamela sa da dokopy s Christopherom , ak zisti, aky je John Ross, o co mu ide atd , zaroven ak Elena zradi Christophera... Takze napadov na tretiu seriu je dost. Pre mna osobne by bolo zaujimave, ak by do Dallasu prisiel Dzejarov prvy nemanzelsky syn v podani Sasha Mitchella , ak si spominate :)

Uživatel chochi18 smazal svůj příspěvek.

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

AndewMX

ja takisto vobec ne.

Pretoze ak milovala Christophera nemla by sa tak nejdoducho nechat zlomit..zvlast ked zlym bol J.R a to vedela uz davno..dost lacne

na příspěvěk reagoval AndewMX

Gabushka

Gabushka (hodnocení, recenze)

AndewMX

Pokud bude potvrzena 3. série měla by Elena dostat více prostoru. Podle mě je to dobrá zpráva, zatím tam byla spíše jako kulisa...

via Aaron Matthew Allen

na příspěvěk reagoval AndewMX

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

NinadeL

jedna je navzdy mrtva aj ked som dufal ze sa Priscila vrati a druha skonci podla mna ako Suelin,kedze mlady John Ross sa sprava rovnako ako slavny J.R.

Ta jej svadba bola velky vtip sa tie vztahy premiesali az to smrdi incestami.

Nechapem preco Christopherova frajerka po prvej hadke sa hned prida na stranu Cliffa a ide obnovovat stare rany aj keby J.R. sfalsoval tie eokumenty myslel som ze budeme mat rozum a nie ze sa aj ona pusti do boja s Ewingovcami.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

EastinMiles

Já si zatím maximálně užívám, návraty starých postav, ty herečky tak zábavně odolávají věku... Sue Ellen a její pití. A teď to drama s tím, jak se Barnes připravil o vlastní vnoučata...

na příspěvěk reagoval EastinMiles

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

NinadeL

nebolo to zle,sice som cakal ze to nebude len v kruhu rodiny a ze kar bude az po pohrebe ale celkom to dobre spravili scenaristicky a tie dalsie casti ktore krasne zapadaju do JRovho majstrovskeho planu su dobre

na příspěvěk reagoval NinadeL

reich

reich (hodnocení, recenze)

Proč točit pokračování co už před několika lety byla totální kravina!

na příspěvěk reagoval Camulator

EastinMiles

EastinMiles (hodnocení, recenze)

Standey

oficialne neviem,ale predpokaldam slabu sledovanost. U nas na Markize ho presunuli na neskor vecer a pochybujem ze budu pokracovat v 2. serii kedze sa to neujalo.

Reklama

Reklama