Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela slušná antologie skládající poctu starým (a tak trochu si z nich i dělá srandu) sci-fi a hororům... Abych to vzal po pořádku, Wadzilla, příběh o přerostlé spermii která útočí na město se odkazuje na sci-fi fláky 50. let a i když je zpracování hodně slabé, je to docela sranda... I Was Teenage Werebeer je muzikál o homosexuálních medvědodlacích... Myslím, že k tomuto kousku není třeba více psát, jednoznačně nejhorší část antologie (jako bych se díval na jednu ze zrůdností Davida DeCoteaua)... The Diary of Anne Frankenstein je naprostá šílenost o Hitlerově plánu si stvořit vlastního židovské Frankensteinovo monstrum... Joel Moore jako Hitler a vlastně celý příběh si za svou vtipnost zaslouží naprosté absolutorium... Adam Green nezklamal... Deathication, naštěstí jen krátká ukázka fekálností, které měly trvat 87 minut, kdyby se nezadrhla promítačka a na kino nezaútočily... Zom-B-movie, poslední povídka, která rámuje celý film a na kino v něm zaútočí horda nadržených zombies... Celkově je Chillerama průměr, který si užijete tím více, čím více znáte filmy, kterým se celá antologie snaží skládat poctu... A samozřejmě musíte mít tak trochu úchylný smysl pro humor... ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sorry PetrPan, tuhle jsem původně z chámovodu tlačil jen a pouze pro tebe, ovšem zdrhla mi do Hollywoodu, mrška.... po druhém zásunu pásky do promítače jsem málem odstranil čilimáslo z plochy, tlupa kakaotlaků v předělávce Pomády nebyla můj šálek ranní stolice. Ale neklesejte, přátelé, od Dolfíka to má opět úžasný švuňk! ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tento film vás znásilní vaší vlastní stolicí!" Ano, tvůrci mají naprostou pravdu. Mix Rocky Horror Picture Show, Pomády, slasheru, béčkových horrorů, sci-fi, porna a nejpokleslejších komedií funguje nadmíru dobře!,,Ukousla mi pytlíka!!!" křičí hned v úvodu kopáč hrobu, který se chtěl ukojit na mrtvole. K tomu horrorová hudba 50.let, blesky křižující oblohu a opuštěný hřbitov. Obří spermie devastuje New York a dělá si zálusk na sexy Sochu svobody, omladinu ohrožují medvědodlaci, co jsou na kluky, modře světélkující zombie, vraždící lejna a E.T. je teplej. Deník Anny Frankensteinové raději nezmiňuji, páč to je drsňárna největší... To, co většina přitroublých amerických komedií naznačuje, to je zde řečeno a ukázáno naplno! Pokud máte rádi zvrácený humor, kdy si říkáte, že snad už nic hroznějšího nepřijde, pak je to film pro vás. Většina triků je sice děsivě mizerná, ale o ty tu stejně nejde... ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Vskutky chytrý humor. Film, který si bere na paškál snad všechny hororová cliché. Nutno říci, že to dělá pěkně od podlahy. Je vidět, že se sešla skupinka lidí, kteří se chtěli pouze vyblbnout. Nic hlubokého se v tomto snímku hledat nedá, protože se nejedná o žádný pokus někoho oslovit či vytřískat z někoho kupu peněz. Je to vyloženě jen o zábavě. První příběh o obří spermii nebyl úplně příslibem kvalitní zábavy, ale nakonec se z něj nevyklubalo to nejhorší (2*). To nejhorší přišlo s druhým příběhem. O teplých medvědodlacích. Při této části filmu jsem měl sto chutí to vypnout, ale vydržel jsem (0*). A je dobře, že jsem vydržel, protože Hitlerstein byl naprosto dokonalý a vtipný! (5*) Závěrečným hovnofilmem mě zase hnaly myšlenky na dřívější ukončení (0*), ale když jsem viděl, že hovna spláchli a začal se odvídej děj, který byl na pozadí, nechal jsem to běžet. A znovu jsem dobře udělal, protože ze zombie apokalypsy, vytřískali tvůrci také nejvíc, co šlo (4*). Suma sumárum: Šlo se tím docela zabavit, ale nikdy to už nechci vidět! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neuvěřitelná taškařice, ale už od doby co jsem o tomhle filmu slyšel jsem čekal zábavu, přeci jenom 4 režiséři kvalitních filmů spolu dohromady.... To nemůže dopadnout špatně. První povídka Wadzilla byla fakt neuvěřitelná, je sice pravda že konec byl takovej neslanej nemastnej, ale celou dobu předtím to byla docela morbidnost a nechutnost. Navíc Wise v roli doktora neuvěřitelně potěšil a ten kupec hlášek byl fakt výbornej(Jerk off, fast!). A Roberts v roli generála? Prostě skoro orgasmus samotnej jako měl hlavní hrdina. Druhá povídka ale vše málem pohřbila, film o homosexuálních Werebear byl strašně nudnej a jediný co se mi na tom líbilo byly ty muzikální čísla. Ale jinak je to lehce krvavá komedie která ale nerozesměje, navíc ty postavy mi nebyly moc sympatický a to hlavně hlavní hrdina kterej byl otřesnej. Třetí povídka o Hitlerovy který stvoří Frankenžida, Moore je v roli Hitlera parádní, i když mu není vůbec podobný tak ta jeho řeč byla dokonalá. Celá povídka se drží prakticky v jedné místnosti ale ty hlášky tu skvěle celej film udrží. No a poslední povídka byla bezchybná. Sliz, krev, zvrácenosti a zároven béčkovost, prostě bezchybná kravina. Filmu jako celek dávám 4*, chtěl bych dát 5 ale ta druhá povídka to neuvěřitelně kazí. Ale parádní film. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama