Reklama

Reklama

Ďábel v těle

  • USA The Devil Inside (více)
Trailer 1

Isabella (Fernanda Andrade) má trauma. Z její matky se před několika lety tři lidé pokusili v amatérských podmínkách vymést ďábla a ona (nebo zlá bytost v ní) je brutálně připravila o život. Jako mimořádně těžký případ byla ze Spojených států převezena do psychiatrické léčebny v Římě, kde od té doby živoří v neustálém utlumení sedativy. Isabella se rozhodne vyřešit tragickou kapitolu v rodinné historii a v doprovodu kameramana se za matkou vydá, aby zjistila, co se tehdy doopravdy stalo. První setkání po letech ale její trauma ještě víc prohloubí. Matka je očividně nepříčetná a nepoznává ji, a proto se Isabella rozhodne proniknout do tajů exorcismu, aby ji a také sebe zachránila. Seznámí se se dvěma knězi, kteří navštěvují přednášky na vatikánské církevní škole, jež se tomuto temnému oboru věnuje. Ti se jí rozhodnou pomoci a díky tomu se ocitnou v předpokoji míst, kde se dějí věci tak kruté, že se jim lidský mozek zdráhá uvěřit. Oni dostanou šanci vyzkoušet si je na vlastní kůži. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (255)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vyložená srágora Devil Inside není,ale v rámci vymítání nepřináší vůbec nic nového (což snad ani nelze).Ruční kamera a autenticita však už začíná být v podobných případech poněkud otravná.První co mi vytanulo na mysl byl druhý díl Paranormal activity,kde jsem se po většinu filmu taky úspěšně nudil a těch pár celkem zvládnutých lekaček to bohužel nedokáže zachránit...40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Problém všech podobných snímků, jako jsou třeba i „Paranormal Activity“, je v tom, že divák už prostě ví, co ho čeká, a nějak není překvapen z toho, když to přijde. Tvůrci jsou neskutečně neinovativní a prostě jen sázejí na to, že rádoby dokumentární podoby filmu tomu dodá váhu a diváci budou spokojení. Já bohužel spokojený nejsem, naopak si myslím, že tohle je způsob, jakým se dalo dobře natočit pár filmů, ale v současnosti, bez jakékoli invence, už není možné zaujmout. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Mouchy to mělo, ale nechce se mi jmenovat, protože se mi to líbilo. V kině jsem si to opět užila, i když i já se zastávám tvrzení, že doma se sluchátky v uších je to atmosferičtější, ale světe div se, v kině byl klid. Poslední dobou se mi hodně líbí filmy s exorcistickým námětem, a i tento patří k nim. Čekala jsem opět větší bombu, ale v nýnější době už není snad ani možné, aby všechno bylo podle našich představ. Ten závěr! Bože, zklamání. Ale u těchto filmů už ani jiný závěr vídat nemůžeme. Prostě BUM! ticho, konec, titulky, na shledanou! Ještě další dvě hodiny potom jsem se vztekala :D Edit: Mále jsem vyletěla z kůže. Absolutně nedoporučuji se dívat na TDI s českým dabingem. Když onu matku dabuje Valerie Zavadská, chce se vám spíš smát než se bát. Po druhém zhlédnutí bych musela hodnocení snížit a to nechci, takže jednou stačilo. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tých exorcistických found footage tu už pár bolo a dopadli ešte omnoho sračkoidnejšie, ale aj tak to asi nie je veľká útecha. Takže žiadna sláva, ale viacmenej som to čakal, ešte že som na to nešiel do kina. Čo tam vlastne bolo, dve scény vyháňania démona a celkom slušne zvládnutá koncovka. Toť vsjo. Jedinou originálnou vecou tu bolo preskakovanie démona z jedného tela do druhého. Ináč klišé, otrepané a stokrát videné. Proste nie, mám taký pocit, že studňa pobožnej handycam tématiky už definitívne vyschla. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem chtěl dát odpad. Film, který nenabídne vůbec nic nového, plný okoukaných frází. Líbit se může, to nepopírám, ale ve své hluboké podstatě je úplně o ničem. Nic mě nevyděsilo a spíš jsem se bál obrovských porcí nudného tlachání. Vůbec je divné, že to tento nímek dotáhl až do českých kin. Blba, co to schválil bych nechal posednout Ďáblem a pak upálil. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film mal rozpočet 1 000 000 $ a zarobil až 101 000 000 $, čo bol pre produkčnú spoločnosť najzárobkovejší film za posledných 5 rokov. (BoredKid)
  • Na mieste činu v roku 1989 agent CSI používa pero na ukazovanie stôp. Toto pero vzniklo o viac ako desať rokov neskôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama