Reklama

Reklama

Hemlock Grove

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2013–2015), 28 h 48 min (Minutáž: 45–60 min)

Předloha:

Brian McGreevy (kniha)

Hrají:

Famke Janssen, Landon Liboiron, Penelope Mitchell, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Freya Tingley, Kaniehtiio Horn, Lorenza Izzo, Lili Taylor, Holly Deveaux (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

V malém městečku Hemlock Grove v Pensylvánii, kde se skrývá to nejtemnější zlo, jsou tajemství součástí každodenního života. (Netflix)

Recenze uživatele Laerry k tomuto seriálu (1)

Hemlock Grove (2013) 

První série se rozbíhá hodně pomalu a dost dlouho není příliš jasné, o co některým postavám vlastně jde - některé linky mi přišli zbytečné i po finále první řady, protože byly jednoduše nudné a nezajímavé. Ale ke konci prvné série se věci dávají konečně do pohybu a je to zábavná jízda, kde se ke slovu dostanou nějaké ty gore scény (aneb ten Eli Roth tu je z nějakého důvodu...). Druhá řada je už o několik levelů výše, a to především díky tomu, že Roman, tak i Peter se nedrží se svou přirozeností příliš zpátky - takže je tu mnohem více zajímavých scén a dějových linek (aneb nudná těhule byla nahrazena jejím creepy děckem).... a už tu není žádná střední škola!), zvláště je super nápad postavit Romana do vedení společnosti, kde se může jeho charakter "lépe" rozvíjet:). Na seriálu se mi líbí, že tu nezazní slovo "vampire" ale hezké slovanské "upir" - a celá ta ideje o začlenění se do společnosti, o boji proti vlastní podstatě.... jednoduše řečeno, HG je vlastně (ne)obyčejné drama ze života:) P.S. - druhá série má více vlkodlačích přeměn, které jsou ještě více WTF, než kdy dřív. A to je jen dobře. Jen to trochu zabili závěrečnou scénou... ()

Reklama

Reklama