Reklama

Reklama

Hemlock Grove

(seriál)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2013–2015), 28 h 48 min (Minutáž: 45–60 min)

Předloha:

Brian McGreevy (kniha)

Hrají:

Famke Janssen, Landon Liboiron, Penelope Mitchell, Dougray Scott, Bill Skarsgård, Freya Tingley, Kaniehtiio Horn, Lorenza Izzo, Lili Taylor, Holly Deveaux (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(33)

V malém městečku Hemlock Grove v Pensylvánii, kde se skrývá to nejtemnější zlo, jsou tajemství součástí každodenního života. (Netflix)

Recenze uživatele kristynca k tomuto seriálu (1)

Hemlock Grove (2013) 

Nechápu, proč by se to nutně muselo o něco snažit - třeba je to prostě jen divný podle svýho, vzhledem k tomu, že se na scénaři podílí sám autor knižní předlohy. Eli Roth režíroval pouze pilotní díl a dále už vystupuje jako fancy schmancy "executive producer", takže to byl jen takový tahák. Původně jsem proto očekávala hromadu nechutností, ale po deseti dílech, které mám zatím za sebou, se není v tomto směru moc čeho obávat, ani se na co těšit (pro případné fajnšmekry). Bizarní panoptikum a na pozadí jakýsi děj, místy utahané a zbytečně ukecané, ale garantuju vám, že pokud to nevzdáte po prvním díle, tak ani nebudete vědět jak a věnujete Hemlock Grove 13 hodin svýho života. Jinak mě osobně utáhli na Billa Skarsgårda, kterýho žeru čím dál víc a Famke Janssen, která mi tu bohužel děsně leze na nervy :-). ()

Reklama

Reklama