Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 1
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Prometheus69

vzhledem k tomu, jak mladý herec ho kraje, nejspíš učedník. ale ten meč přeci stejně nebude jeho. slyšel jsem spekulace, že by se mělo jednat o nějakou starobylou sithskou relikvii, kterou našel nebo dostal od mistra a od té doby jí používal. ale to je všechno těžké, když nic nevíme jistě. vždyť ještě ani nebylo nikde oficiálně potvrzeno, že to bude Sith.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Zřejmě učedník nebo Sithský inkvizitor. Do osmého dílu byl vyhlášen konkurz na hlavní zápornou postavu (zřejmě opět Sitha) a role byla nabídnuta Beniciu Del Torovi. Herec to není nejmladší, takže pokud to bude Sith tak buď mistr nebo se nám zde bude opakovat role hraběte Dooku (a Maula - Kylo Ren).

na příspěvěk reagoval Hyger

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Odurko

Já nevím, ale ty rukavice má... a nemá je jen proto že mu je zima. :)

Tak je má třeba nějak spojený z tím mečem... Ostatně, tuší někdo tady jak on to vlastně ten velmy známí záporák kterému nemůžu zrovna přijít na jméno, :)) B.O.J.U.J.E? Nějaký komiks, knížka, anime... či obrázek? Ehmm.. nákres??? :D

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Blackhand47

:) epizodu se Zillou mám sice celkem rád, ale osobně bych dal přednost tomu, aby bylo ve filmech co nejméně souvislostí s TCW.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Blackhand47

to nejenže není oficiální wiki, ale ani to zjevně nevychází z oficiálních zdrojů. zajímalo by mě, jestli to někdo vytvořil jen jako fan art, nebo někde opravdu existuje nějaké fan fic nebo fan comic, kde se ta postava objevuje. v tom článku odkaz na zdroj nemohu dohledat. ale díky za odkaz.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Prometheus69

třeba je ta slitina z těžko sehnatelných surovin, nebo postup při její výrobě podléhá utajení a dozvídají se ho jen zasvěcení Sithové od svého mistra. nevím, jen spekuluji, ale bude to nějak tak podobně. podívej se po Wookieepedii.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Prometheus69, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Eodeon

Neobjevil se v komiksu, či spíš ve hře. Stejně jako třeba Saber Whip.

Třeba ho to zmátlo.

 

Se týče té sllitiny, proč teda takto nejsou vytvořeny i ostatní meče?

na příspěvěk reagoval Eodeon

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pedro Morales

Ano z materiálu... který prostěv neprosekne.

O tom by třeba Dark Moll mohl vyprávět že? Nebo o kolik meču příšel ten mnohoručný generál? :)

 

Jistě že ukazuje zajímavé techniky. Jenže on vychází z toho předpokladu že celí saber je z jednoho materiálu.. Tedy že když narazí kov na kov tak se můžou přetahovat včetně záštity. Jenže už nevychází z toho... že pokut tou záštitou která tvoří včetně jílce kříž... Projde světelný meč jako Wolverinovy drápy... teda, nůž máslem. :D

 

Je tedy logické že protivník půjde po té záštitě, pač tím má nejen šanci rychle souboj ukončit od ručkováním oponenta. ale i ve dvou dobrých tazích, udělat z cool zbraně cool šrot. Leda by měl ještě nějaké eso v rukávu. Tím myslím ty jeho rukavice.

 

Ano ne, nezkoušel těžké meče nejsou nic pro mě.. a ano, cvičím boj z mečem, tedy z několika druhy. Tím toho chlápka na videu nezesměšňuji. Jen mám pocit že to trochu zjednodušuje. Jinak, díky za zeptání... já se tak nerad chlubím. B)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Blackhand47

v jakých komiksech? nečetl jsem sice úplně všechny, ale většinu ano a na žádný ring saber si nepamatuji... a to bych si zapamatoval. není ten tvůj obrázek spíš nějaký fan art?

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Prometheus69

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Blackhand47

ta rukojeť bude pravděpodobně vytvořená z nějakého materiálu, kterým světelné meče neprojdou, ideálně z mandalorianské ocele nebo slitiny phrik, ta je navíc kanonická, takže v tom bych nutně problém nehledal.

Hyger

Hyger (hodnocení, recenze)

Kylo podle mě nepřežije, nemá na to, aby strašil více jak jeden film. A lidé by si ho pletli s Revanem ;-)

na příspěvěk reagoval GigaPudding

Pedro Morales

Pedro Morales (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Učitě je to blbost, no nepochybně. A z čeho pramení tvoje jistota? :D určitě si to taky zkoušel, stejně jako ten chlápek na videu, že? Protože on to zkouší a podle toho, jak mu to šlo, to očividně blbost není. A záštitu useknout nemusí z jednoho prostýho důvodu, protože je prostě z materálu, kterej to neprosekne.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama