Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (CinemArt)

(více)

Recenze (1 372)

Johnny_K 

všechny recenze uživatele

Větší slátanina se jen tak nevidí. Podle hodnocení jsem se celkem těšil na celkem kvalitní zábavu, ale tohle je absolutní vymývárna mozků bez žádné logiky. Jednu hvězdu si to vysloužilo za uctění památky Paula Walkera... ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Tahle hloupá neustálá pokračování prvního vysoce kvalitního kousku evidentně nikdy neskončí. Na tržbách této série je vidět, jak rychle a zběsile klesá inteligence a vkus dnešních teenagerů. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

To už je taková pičárna, to fakt neni možný. Nicméně pičárna zábavná, která v akčních scénách hledá co největší extrémy. Nevěřil bych, že to přes dvě hodiny divák může vydžet, ale nakonec to uteče jak voda. Nedá to vydechnout. Ve výsledku nevím, jestli tomu dát odpad nebo pět hvězd, tak to nechám na neutrálu, i když tenhle film jede na plnej plyn. Kdo dokáže vypnout mozek, tak si to nadmíru užije, kdo ne, ten chcípne po dvou minutách. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile 7 je pro mě příjemné překvapení oproti ne úplně povedené šestce. Příběh už je mnohem lepší a už nenastaly situace, jak u šestého dílu, kde jsem si říkal, že tahle série už jde ke dnu. Akce opět povedená a hlavně prostředí je zde naprosto nádherné. Spoilerovat nechci, ale můžu říct, že i soundtrack se rozhodně zlepšil a najdete zde pár songů, které jsou velmi fajn. Celkově se jedná o další úžasné pokračování a konec je pro fanoušky série opravdu nádherný. 7/10 ()

kolly13 odpad!

všechny recenze uživatele

Nesmyslný film od A do Z, který chce těžit z prdelek, namakanců a nabušených kár. To není ani vtipné, to je prostě dementní. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Festival opulentnej deštrukcie za revu vytunovaných motorov ponúka opäť zbesilú akciu plnú testosterónu, streľby, naháňačiek, únikov v poslednej chvíli a rodinnej pohody. Partia sa púšťa do honby na božie oko na popud tajných služieb aby sa zbavila prenasledovania Deckarda Shawa, ktorý chce pomstiť svojho brata. Ten totiž dostal od Torettovej bandy nakladačku v predchádzajúcom filme. The Rock sa tentokrát drží späť aj keď v závere si užije svoju terminátorovskú chvíľu. Je to boží film, lebo toľko zázrakov v jednom príbehu nie je ani v Biblii. Od čelných zrážok bez škrabanca, cez pristátie na padáku presne na cestu, pádu z útesu, vyhýbanie sa raketám, vyskakovaniu z áut v plnej rýchlosti až po prestupovanie z auta do auta počas driftovania. To všetko preto aby sme si v závere užili patetickú chvíľku pred Torettovým vzkriesením z mŕtvych za sprievodu ešte patetickejších výlevov Letty, ktorá zázračne nadobudla stratenú pamäť. Celé zaklincované šťastnou rodinnou idylkou. 50% ()

Hannynko 

všechny recenze uživatele

Tento krát to malo naozaj krásne tempo a dlhú stopáž som ani nepostrehol... fanúšikom série som od malička a Paul Walker bol môj oblúbený herec už od 9 rokov... Vďaka tomu ma koniec dohnal až k slzám....pre mňa klenot. ()

KreeDmaN 

všechny recenze uživatele

Akční jízda s pár dějovými zkratkami. Pořád ale všechna čest celému týmu, že to byli schopni dotáhnout. Poslední 3 minuty filmy jsem dával jen tak tak. For Paul... ()

De Large 

všechny recenze uživatele

Pre priemerného Američana asi úchvatné dielo. Pre európskeho odpad. Neviem ani čo si o tom paškvile dobrých dialógov, brutálne prehnaných akčných nezmyselných, niekedy až vyslovene sprostých scén mám myslieť. To je už fakt bežný divák zvyklý na takúto somarinu? Toto bolo klasické béčko 90-tych rokov, len s iným hercami a s počítačmi. Scenár nula bodov, zábery sto bodov, dialógy lepšie ako priemer.. a to všetko má stačiť na "najočakávanejší akčný film roka"??? Rýchli a zbesilí dávno pochovali Rýchlych a zbesilých... Úprimne... záverečná spomienka na Paula mi neprišla patetická... zaslúžil si ju... škoda.... Len dúfam,že to nebude mať častí ako Nemocnica na kraji mesta. ()

ohinek 

všechny recenze uživatele

Táhne mě to k plnému počtu, byla to totiž fakt akční pecka, jednu hvězdu si však radši ještě nechám do doby, než Vin Diesel najme někoho, kdo dokáže zacelit díry ve scénaři. Všeho ostatního, snad možná ještě kromě Rocka, má film kvalitativně i kvantitativně vrchovatě, ať už jde o sexy holky, honičky, rvačky, výbuchy nebo mimozemské fyzikální zákony, které už od čtyřky všichni tak nějak očekávají, ať si zlé jazyky a hnidopiši říkají, co chtějí. Není co řešit, sedmička útočí na první místo. Takže do toho, peněz na nějakého romanopisce je dost. R.I.P. Paul. ()

Gluminator 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl fanoušek této série, viděl jsem sice každý díl, zašel vždy do kina, ale že by h to nějak žral, abych dělal spanilé jízdy za zemřelé členy to fakt ne, od 5. dílu to šlo z kopce hodně rychle a zběsile. Tresory ve městě začínaje a nekonečnou ranvejí konče. U tohohle dílu, jsem byl hodně zvědaví, jak se vypořádají s umrtím jednoho hlavního herce. Věděl jsem, že to bude CGI a že ho budou hrát bratři, a hlavně jak to zamává se scénářem a koncem filmu. Tento díl, už nebyl tak extra přehnaný jako předešlý, ikdyž skákání nejdražším autem světa skrze tři mrakodrapy byl fakt extrém, ale ve finále to zas taková megasrajda nebyla. Hodně velký parec hore dávám jak filmaři zvládli konec, jakožto rozloučení s Paulem Walkerem, čekal jsem, že ho ve filmu zabijou v autě, ale pak mě docvaklo, že to by nebylo moc vhodný. Ten konec byl fakt skvěle udělanej, hlavně závěr, každej jel svou cestou. Co musím podotknout, čekal jsem, že moc nepoznám to CGI, ale hned v první scéně kde už to nebyl on, to bylo vidět. Ale udělali to dobře, vyhýbali se záběrům obličeje a tak celkově to ani nebylo moc poznat. Shodl jsem se s kamarádem, že tohle by měl být zkrátka konec celé série, jenže v plánu jsou další 3 díly a to bude už hodně o ničem. Škoda, že The Rock neměl moc prostoru. Za mě 75% ()

Arsony 

všechny recenze uživatele

140 minutový hudební klip na mtv. Ženské, auta, exploze. 90% věcí které tam jsou nedávají žádný smysl a když si člověk nedá před filmem lobotomii prostě se na to nedá koukat. Fock it, why so serious? Šel jsem na to do kina s bandou s přátel s tím že si dám odpočinkovou jízdu s polonahýma ženskýma, řvoucíma autama a sem tam nějakým vtípkem. Pokud víte na co jdete (film který už několikátý díl po sobě paroduje sám sebe) neprohloubíte. Pokud však od tohoto filmu máte jakékoliv smysluplná očekávání, doporočuji nepouštět :) 3,8/5 ()

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama