Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Recenze (613)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Kritizovanou dvojku jsem proti všem bránil, protože podle mě měla k originálu velmi blízko a pro mě to stále byla fantastická podívaná, ale třetí díl je už v mnoha ohledech, obzvláště v tom co dělá Taken tím co je, absolutně mimo mísu. Srdceryvného rodinného patosu je tu možná více než akce, která buhžel postrádá tu šťávu nahánění i osobních soubojů, která byla v předchozích dílech skvělá a některé momenty v čele s finálem na letiště jsou pak vyloženě lacinné. Tohle už zkrátka není Taken ale naprosto všení akčňák bez kouzla. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zatim co ve dvojce si ještě bylo místama možný vzpomenout na adrenalinem napumpovanýho, drsnýho a hlášky cedícího Bryana z původního filmu, je ve trojce všechno pryč. Bryan je jen tuctovym vysloužilym agentem, kterej už tolik netahá informace z lidí, ale na pomoc si navíc vezme svoje starý známý, který mu ledascos zjistěj sami. Příběhu schází rychejší tempo vyprávění a víc drsnějších i akčních scén. Mimochodem, akce je díky chaotický kameře a zběsilýmu střihu často téměř nekoukatelná (automobilový honičky). Třetí hodně slabá hvězda za Liama Neesona, kterej je v týhle roli pořád aspoň trochu cool a masakr v Malankově apartmánu. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tak nám Megaton znásilnil Millsa a urobil si z neho svoju děvku. S jeho citom pre strih akčných scén by mal okamžite ísť točiť Seagala a neku*viť kariéru a povesť Neesonovi. Epileptický strih je ale len vrchol ľadovca, lebo aj scenár si v ničom nezadá s céčkovou videoprodukciou. Svojou snahou o rádoby cool scény pri zachovaní PG-13 ratingu musí byť pre skalných fanúšikov prvého Taken trojka utrpením. Na dve hviezdy tlačím film len silou vôle a dúfam, že žiadne ďalšie pokračovanie už nevznikne (a Megatona už nikdy nepustia ku kamere). 3+/10 ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Dvojka o něco slabší, ale trojka opět luxusní ! Napětí od začátku až do konce, výborný akční film. Liam Neeson a Forest Whitaker byli skvělí. 90% ()

Juvecz 

všechny recenze uživatele

On to tak hrozný film nebyl, příběh byl na klasické bečko v cajku, ale co to domrvilo je otřesná kamera a střih, až mne z toho boleli oči, za to by je měli pověsit za koule do průvanu. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Po přečtení pár komentářů si říkám - a kurva, na tohle do kina nepůjdu, počkám si na dvd, už dvojka mě hrozně zklamala. Takže konečně usedám, po skvělé jedničce, hrozné dvojce a komentářích tady nic nečekám. Ale jsem překvapenej. Samozřejmě má to svý mouchy, v příštím díle snad odkráglujou dceru a v dalším samotnýho Neesona a bude po prdeli, ale jako akčňák to má spád, nenudil jsem se a ať tu naseru pár lidí, dávám 70%. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Popravdě byla trojka lepší než dvojka. Řeknu to ale takhle. 96 hodin jsou jen jedny a to ty první. Zbytek je už jen šmuk, který se veze na dobrém jméně jedničky. Co víc napsat. Snad nic. Napětí ujde… ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Pro mně snesitelnější jež dvojka, příběh dává aspoň trochu smysl, přichází s něčím novým a nesnaží se jenom kopírovat koncept předchozího filmu. Zajímavější obsazení je určitě taky plus. Jinak ale průměrné, ničím to nepřekvapí, ale ani neurazí. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Opět nic nového pod sluncem, opět Liamova nekompromisnost, opět zrychlené akční scény v nadměrném množství... Ale proč ne. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Neeson na mě působí na hranici snesitelnosti. To ale platí pro celou sérii. Záporáci jsou vykreslení satiricky. Jediná scéna, která mě bavila, byl útěk z bytu, kde se stala vražda manželky. Jediná postava, který v trojce jde fandit, je detektiv. Teda až na to, že měl Millse zarestit, až zčerná. Nebo spíš scénáristu, který tenhle výpotek zmatlal. ()

rvp 

všechny recenze uživatele

Tak3n na mně působil celou dobu poměrně rozpačitě. Neeson ukazuje, že ještě rozhodně nepatří do starého železa (jen ho prosím v dalších filmech už nenechávejte běhat). Stále z něj sálá značný respekt a táhne celý děj. Stokrát viděné akce oživili snad jen "Bagels" (Co na nich k sakru bylo divného?) a detektiv Dotzler, který je tajemný jako hrad v Karpatech a je mu předem jasné, že Liama proště nechytne, takže to šalamounsky vypouští.. Akční scény jsou tak nepřehledné, až se mi chvílemi točila hlava a prosil jsem ať už skončí. Trošku mě mrzí, že v reálu by Liam asi pětkrát zatřepal bačkorama. Soudnost tomu chybí. Každopádně jako akční oddychovka určitě stojí za shlednutí, ikdyž na NONSTOP nemá ani náhodou a první Taken raději nezmiňuju. Dá se říct, že jsem se po celou dobu filmu nenudil, takže přece jen * * *. ()

D.Paulus 

všechny recenze uživatele

Tento film nepřináší naprosto nic nového a ani netěží ze svých lepších předchůdců. Říká-li nám motto filmu („Tímhle to končí“), že další díl už opravdu nebude, můžeme jenom poděkovat, protože Liam Neeson má rozhodně na lepší filmy. Proč tedy film dostává téměř průměrné hodnocení? Jak již bylo řečeno, jde o parodii a ať už je chtěná, či nechtěná, u filmu se rozhodně nenudíte a ťukání na čelo několikrát vystřídá i upřímný smích. Pokud však chcete vidět něco, co neuráží vaši inteligenci a dá se brát alespoň okrajově vážně, tomuto snímku se raději vyhněte. ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Nepřehledné akční scény, vše točeno hrozně z blízka, kvalita dialogů též mizivá a bohužel Liam působí v akčních scénách krkolomně ztuhle a hlavně staře! Vidět jednou stačí... ()

Ivo 

všechny recenze uživatele

Tak a ted si půjdu pro kontrast dát zase nějaký hlubší artový film - například něco z poslední tvorby Stevena Seagala ... ()

Hunadarik 

všechny recenze uživatele

Napriek niektorým až príliš komickým akčným scénam a nezničiteľnému , nepriestrelnému a neunavenému Neeson-ovi to hodnotím ako slabší no prijateľný záver 96h. Oproti jednotke sklamala už dvojka , možno aj preto moje očakávania neboli príliš veľké.Škoda , príbeh mal oveľa väčší potenciál ako z neho dokázali vyťažiť..hon cez pol sveta , mučenie elektrinou , jednoducho celý chtíč dostať rodinu domov za každú scénu vystriedalo Porsche rýchlejšie ako lietadlo , nepriestrelne policajné auto , alebo hlavný gangster v boxerkách. Pousmial som sa , ale netajím sa, že ma mrzí , že to neskončilo bombovo čo by si tento film zaslúžil. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Z dobrý jedničky, která se sledovala velice příjemně už zbylo pouze obsazení. Neříkám, že je to špatný film, ale k odkazu jedničky by se to hlásit nemělo. I když je to možná o trochu lepší jak dvojka. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Bohužel... Po trailerech to vypadalo na pecku, ale dopadlo to, skoro stejně jak dvojka. Neeson je borec, o tom žádná, avšak to měl na starost zase ten samej režisér dvojky, Megaton. Takže zběsilej střih jak frekvence stroboskopu, až hlava z toho šla kolem, vše roztřepaný a někdy až moc ulítlá akce (wtf na té dálnic?). Jednoduchej příběh beru, Whitaker mohl klidně dostat více prostoru, no a Porsche to je držák :) 5/10 PS: A zase skladba z Drive, jak ve dvojce... :) ()

sehe 

všechny recenze uživatele

Na 9 hodinový let úplne ideálny film.Vtedy človek prepaci i zvláštnu neznicitelnost hlavného hrdinu. ()

ErikLap 

všechny recenze uživatele

Myslel som si že to po tretie už bude blbosť alebo tak nejako ale bolo to celkom v poho. I ked´ z trailerov a komentárov čo som videl a čítal tak som tomu nedával veľkú nádej ale tak dá sa to pozrieť čiže zamňa za tri *** ()

0L0V0 

všechny recenze uživatele

Niečo iné ako predošlé dva diely, no žiaľ bez žiadnej iniciatívy niečoho nového. Akcia bola príliš chaotická vďaka strihu. Tým pádom strácala náboj, napätie, dynamiku a prehľad čo v tomto žánri je základom opak. Po vynikajúcich ukážkach, prišla ďalšia priemerná rutina. Liam Neeson to zachraňuje ako sa len dá, ale nestačí to. To podstatné čo zlyhalo bola réžia. 45% ()

Reklama

Reklama