Reklama

Reklama

Poslední chlap na Zemi

(seriál)
  • USA The Last Man on Earth
Trailer 1
USA, (2015–2018), 24 h 34 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Will Forte
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(67)

Bývalý bankovní úředník Phil se po ničivé katastrofě stává posledním chlapem na planetě. Zcela opuštěn bloudí po Americe a užívá si života v luxusních domech. Jen kdyby ještě narazil na nějakou ženu... (TV Prima)

Videa (47)

Trailer 1

Recenze (138)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série a ASI SPOILERY] The Last Man on Earth má v počátku našlápnuto jít opravdu proti proudu a míří vysoko, Will Forte je výborný (trefný casting), ale asi chápete, že není posledním na Zemi a jakmile se na šachovnici začnou přidávat další figurky, trochu se opárek originality rozplizne. Seriál stále vypadá dobře a filmově, ale zápletky začnou být sitcomové (= přitroublé) a v momentech kdy si scénáristé nejsou jistí, náhodou najdou ve wastelandu novou postavu. Bohužel na to doplácí hned ta první, která se stále více a více musí chovat jako prolhané nadržené hovado, kterému je těžké fandit. Ale co já vím, možná až budu poslední chlap na planetě tak mi to také poznamená charakter. První sezóna 65 % [Druhá série] Mnohem zábavnější, Tandy není ovládan jen a pouzem libidem a stává se z něj nakonec snad i postava k zamilování. Ty ostatní jsou uklizeny na ještě vedlejší kolej, tvůrci nechávají zářit Forteho, cliffhangery nejsou tak moc očekávané... a Will Ferrell ☺... No že by se seriál nakonec našel? Druhá sezóna 75 % ()

Majzlík 

všechny recenze uživatele

Pilot za 4*, ale zbytek vydá sotva na upocený 2*. Kdyby se tvůrci dál drželi původní myšlenky o posledním chlapovi na zemi, tak z toho mohl bejt celkem zábavnej (ne moc dlouhej) seriálek. Bohužel vše se zvhrne v přiblblej sitcom s dost trapnym humorem a stokrát opakovanýma fórama. Navíc Phil, kterej je ze začátku sympatickej pobuda kálející do bazénu začne při svém přerodu srát spolehlivě i buddhisty a to vůbec nemluvim o jeho "ženě", kerá je od začátku totální kosočtverec na zabití. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

1. série (s výjimkou prvního dvojdílu) LMOE = 1. série Parks & Recreation = kdo vydrží, bude odměněn. Já vydržel zhruba polovinu 1. série. Jaké bylo pak mé překvapení, když jsem skočil do druhé a hned od první scény v mých očích seriál poskočil kvalitně o několik "místních hvězdiček" nahoru. Stalo se z toho vše, co jsem si přál, aby bylo The Walking Dead. A přestože se vždy občas "cringefest", jímž byla 1. série, vrátil (jmenovitě za mě zmiňuji - Tandyho "písničky"), bylo ho tam s každým novým dílem čím dál tím méně. Naopak s postupem času narůstal počet emotivních momentů spolu s těmi pro mě skutečně komickými (byť často absurdními a/nebo morbidními). Korunu tomu pak dodala realističnost některých situací, sympatický cast v čele s jedním z ukázkových příkladů dobře udělaného character developmentu Philipem Tandy Millerem a skutečně využitý potenciál konceptu. ()

poola 

všechny recenze uživatele

Ne. Komediální prvky jsou dost prvoplánové. Obě postavy jsou zvoleny tak záměrně protikladně až to rozčiluje. Sice jsou první ochutnávky postapo světa docela svěží, ale postupně se to změní v takový sandbox bez jakékoli logiky. Navíc vtipy jsou tak předvídatelné, že máte pocit, že už jste seriál někdy viděli. Takže NE. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Nedá se to, končím po šestém díle. Seriál byl zábavný jen, když byl hlavní hrdina sám a nemluvil. Po příchodu otravné ženy, se hlavní hrdina přeměnil na neskutečně otravnou postavu, navíc seriálu začal chybět humor a zabředl do absurdních trapností. Po příchodu krásné January Jones se hlavní hrdina změní v karikaturu a leze mi na nervy neuvěřitelným způsobem. ()

Galerie (422)

Zajímavosti (2)

  • V první epizodě si má divák možnost všimnout, že Phil Miller (Will Forte) si sebou vozí zajímavé artefakty. Například dvě oscarové sošky, dres Michaela Jordana, baseballovou pálku Babe Rutha, bundu Michaela Jacksona z videoklipu Thriller nebo helmu Stormtroopera ze Star Wars. (Punisher)

Související novinky

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama