Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 3

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Recenze (1 512)

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Slabsi 4* coz je vlastne vysoky hodnoceni, takze spokojenost. Porad je to sice pohadka s misty slaboduchym dejem i dialogy ale pro mne je tohle nejspis nejlepsi dil celych SW a o tridu lepsi a zabavnejsi nez The Force Awakens, tam to u me vyhrava jedine o neco sympatictejsi predstavitelka hlavni hrdinky Daisy Ridley, ktera se mi zamlouva o kousicek vic nez Felicity Jones coby baba. btw... v ceskym dabingu to pro mne zabiji v nekolika vetach Darth Vader namluveny Markem Vasutem, to vazne neeeeeeeee :_) ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Kvalitný blockbuster a hlavne výborný prequel k legendárnej IV. epizóde. Treba však uznať, že film je jednoznačne natočený pre skalných fanúšikov série a bežný divák bude mať v niektorých chvíľach trochu zmätok pri určitých dejových zvratoch. inak však ide o kvalitný príspevok do série, ktorá zdá sa naberá druhý dych. Jedinou pre mňa vadou je režisér Edwards, ktorý podobne ako v Godzille nedokázal naplno ukočírovať takýto typ veľkofilmu. 80 %. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže nečekal jsem nic, spíš průšvih než dobrý film. Ale byl jsem příjemně překvapen. Postupně jsem si zdejší hrdiny oblíbil. Jen škoda, že zdejší hrdinové a záporáci nebudou dále využiti. Rozhodně tenhle film nijak nesnižuje kvalitu základní série. Ba dokonce se podle mě řadí mezi to nejlepší co zatím ve filmovém světě Star Wars vzniklo. No a nakonec přijde i Darth Vader. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Příběh hezký a mělo to i vtip, ale bohužel star wars už není o souboji jedi. Jediný kdo měl světelný meč byl Vader. Bez soubojů se o plném počtu hvězd nedá ani uvažovat. Dalo by se ledacos zlepšit, ale prosím. Meče a souboje, bez toho to nebude star wars jak má být ;-) 70% ()

Sliim1 

všechny recenze uživatele

Drsnější než všechny předchozí Star Wars filmy a přesně proto je tak dobrý. Na nic si nehraje, nic nekopíruje, je svůj a je zkrátka lepší jak poslední Síla se probouzí. I kvůli poslední epické scéně s Vaderem dávám 5* ()

Willynka 

všechny recenze uživatele

Oproti fanfikci ctvrte epizody z roku 2015 o nekolik trid lepsi jak v zajimavosti pribehu, tak castingu. Extremne ubylo nadbytecne infantilnosti (diky bohu zadny dalsi chlupaty mimozemsky mutant) a lokace zespinavely. Hlavni postava narozdil od Rey ultra sympaticka. Zaver jen potvrdil muj celkovy dojem - sagu Hvezdnych valek vubec nemusim, ale tohle me bavilo moc. Mozna prave proto. ()

Z0ltar 

všechny recenze uživatele

Hezký vizuál a v druhé půlce hodně vzdušných/vesmírných soubojů, což je z mého pohledu plus, protože ač nejsem Star Wars srdcař, tak ty lodě se mi na tom líbily vždycky nejvíc. Celkově ale nic, co by se mi za dva dny nevytratilo z paměti. 5/10. ()

Skylwalker42 

všechny recenze uživatele

Kéž by byly všechny SW filmy natočeny takovým stylem. Jako fanda této legendární sci-fi jsem byl při sledování zcela v tranzu. Zcela nový pohled do světa SW a při tom si to zachovává onu původní star wars platinu z původní trilogie. Giocchiny složil soundtrack, který skvěle zapadává do hudebního světa SW a výborně si vychutnává Williamsovi motivy. A Darth Vader na konci či samotná Leia byli opravdu tou lahodnou třešničkou na dortu. ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Star Wars je už sám o sobě docela nudný paskvil. Vytrhují ho jen světelné meče a jediové. Tady nejsou světelné meče ani jediové - vyjma jedné asi dvouminutové scény úplně na konci, která je 5hvězdičková. Zbytek tak na jednu *. Takže jsem to dobromyslně zprůměroval. ()

Adhol 

všechny recenze uživatele

Rogue One je jediný film ze Star Wars univerza od převzetí Disneym, ke kterému jsem nenapsal komentář hned po zhlédnutí a zjišťuju, že vlastně ani nemám nutkání se na to podívat znovu, to se mi u Star Wars prostě nestává. Největší nedostatek je v určité nedodělanosti. Hlavně postavy nechali tvůrci ležet ladem. Jediná Jyn Erso je postava, u které známe motivy a minulost, bohužel (nejen) mně Jyn nepřišla moc sympatická, což je u hlavní hrdinky celkem problém. Ostatní "good guys" jsou zajímaví, ale moc se toho o nich nedozvíme, a jsou tam jen proto, aby mohli na konci umřít. Velká škoda a zmařený potenciál. Nejlepší postavou se tak pro mě stal paradoxně hláškující droid K-2SO4, jeho konec byl pak naprosto brilantní. Filmařským řemeslem jde o parádní dílo, ale první dvě třetiny nejsou žádný zázrak. Poslední třetina ale stojí sakra za to. Doopravdová syrová hvězdnoválečná bitva na planetě Scarif si velmi vážně říká o titul nejlepší v celé sáze. Když se pak na momentík objeví v akci i Darth Vader, tak závěrečnému zážitku nasazuje korunu. Konečná krutá, ale hrdinská smrt VŠECH hlavních protagonistů, po kterých nakonec zbude jen pár slov v úvodních titulcích epizody IV, je pro Star Wars něco fakt nezvyklého, temného a syrového, každopádně filmu to pořádně sluší! 8/10 ()

Sentinel 

všechny recenze uživatele

Dvě fantastické scény s Vaderem a Mikkelsen. Zbytek si nálepku "Star Wars" nezaslouží, protože v té šedi průměrnosti není o co stát. ()

Danny Nolander 

všechny recenze uživatele

Kromě finální scény, která je skvěle provedená, je to poměrně nudný film. Ani jedna z těch postav mě nezajímala, bylo mi úplně jedno, jak to dopadne (jelikož už stejně známe ''konec''), a ani digitálně přidané postavy ze starých dílů to nezachraňují. Obávám se, že se ze Star Wars stává jakási parodie na sebe sama. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Příběh vsazený mezi epizodu III. a IV. Jak víme, ta začíná uložením plánů hvězdy smrti do robota R2D2 princeznou Leiou. V tomto se objevují jiní hrdinové a staří nepřátelé a je tam více boje a méně dojemných objetí. V obraze se objeví spousta rekvizit dílu IV a naivních technologických zázraků a řešení připomínajících Star Treck. Některé berličky jsou spíš Berle. Přesto bych za sebe hodnotil více než nový díl VII. který mi připadá v mnoha scénách hodně nablblý. (První taková scéna sedmičky, kdy stíhač opravdu nemůže(!) zlikvidovat kulatého robota BB8 a hrdinku Reu utíkající pod plachtami jakéhosi tržiště - asi kvůli předčasnému ukončení příběhu.) Felicity Jones je určitě pohlednější než Daisy Ridley. Jako potěšení pro fanouška to opravdu funguje. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Je to hloupoučké, ale i zábavné, obohacené o Yena, sarkastického robota a opět úchvatné sci-fi záběry. Sice si divák za pár dní moc nezvpomene, ale během sledování se nenudí (pokud skálopevně netvrdí, že Star Wars nemá rád). ()

BORKLASER 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí odpadu jménem Rise of Palpatine ...konstatuju nejlepší SW film od doby co Disney koupilo práva na to aby mohla prodávat další hračky a propagovat svou Agendu... I kdyby na konci nebyl Vader v plné parádě film by to ustál...character development to je to co tento film umí...ne jak Mary Sue v nové trilogii ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama