Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 2
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Recenze uživatele david141474 k tomuto seriálu (4)

Ash vs Evil Dead (2015) 

Tak mi skončil další solidní seriál. Co se děje týče, rozhodně byl solidní a já se u seriálu královsky bavil. Sice byla první série ze začátku celkem slabá, nakonec to dopadlo solidně a já v klídečku mohl pokračovat. Druhá série byla taky velice solidní a návrat do rodného města byl božskej a neskutečně vtipnej. No a třetí série byla taková třešnička na dortu a já jsem celkem zklamán, že 4. série už asi nevznikne. Všechny tři hlavní si prošli proměnou, jak psychickou, tak fyzickou. Největší proměnnou si prošel asi Pablo. Z normálního přistěhovalce se stal Brujo Especial. Co se týče soundtracku, tak ten byl velice solidní, dost se do toho všeho hodil. CGI se dalo, bylo to koukatelný. Herecký výkony v čele s Brucem Campbellem byly opravdu solidní. No a finále celýho seriálu, bylo dost solidní, ale chybělo mi nějaký vysvětlení, proč se objevil tam kde se objevil. Jinak jsem s tímto seriálem velice spokojen. Doporučuju fanouškům Evil Dead, fanouškům hororů a fanouškům seriálů jako takových. Je to opravdu kvalitka. 10/10 Já jsem s tímto seriálem velice spokojen. ()

Série 1 (2015) (S01) 

No musím říct, že to byl celkem slabej začátek, ale to stejný se dělo u The Boys. Taky seriál obsahoval slabej začátek, ale jak série plynula bylo to lepší a lepší. Jak je u této série zvykem, ignoruje se konec předchozího filmu, tentokrát Armády temnot. Když Ash vyprávěl Pablovi svůj životní příběh zmínil tam i získání Knihy mrtvých. Hektolitry krve, věčný nahánění policajtama a Ashovy hlášky, to k Evil Dead patří jak prdel na hrnec. Humor byl na skvělé úrovni. Soundtrack byl skvělej. Herci byli skvělí! Postavy byly božský. Dokonce jsme se vrátili do oné chaty, takže fan service jak má být. Akce byla skvělá, plná krve a střev. Prostě řezničina jak má být. Bylo brutální, ale zároveň to bylo velice solidní. No a finále v chatě bylo taky velice solidní. 10/10 Ze začátku to bylo slabý, ale jak série plynula, bylo to lepší a lepší! ()

Série 2 (2016) (S02) 

Stejně jako první série, je i tahle dosti brutální. Motorovka k Evil Dead patří jako prdel na hrnec a zde o ni nebyla nouze. Nechcu spoilerovat, ale v téhle sérii se cestuje časem a já musím říct, že mně se tohle fakt líbilo. Tady tahle série si už jede od prvního dílu a není to jako v první sérii, kde to mělo dost pomalej rozjezd. Naši hlavní postavy zde bojují proti démonu Baalovi, kterej celkem ušel. Co bylo solidní, tak to byl návrat do rodného městečka, kde má Ash solidní přezdívku Ash "dvakrát řež." Všechny scény z tohoto městečka byly solidní, ale hlavně ty kde se střetl Ash s nějakými obyvateli. Pak přišel 6 díl, kde se představil jako hrdina a ten byl taky skvělej. Soundtrack byl vybranej dobře, bylo to poslouchatelný! Co se týče největšího plus série, tak to jsou rozhovory Ashe s otcem, který jsou fakt božský a já se královsky bavil. Já jsem s touto sérií velice spokojen. 10/10 Co si budem, bylo to fajne. ()

Série 3 (2018) (S03) 

Tak jsem dokoukal další perfektní seriál Ash vs Evil Dead. Musím uznat, že Bruce Campbell je velice solidní herec a já se u scén s ním velice bavil, taková scéna s rakví je velice solidně a obsahuje dost humoru. Co se týče děje, tak já jsem s ním velice spokojen, ani jeden díl nenudil a to se v první polovině v první sérii teda stávalo často. Ash v téhle sérii, zjistí, že má dceru a budování vztahu mezi těmito dvěma, bylo solidní a já se několikrát málem posral smíchy. Takový scény s Ashovým otcem a dcerou byly božský a ty hlášky toho otce byly perfektní. Hektolitry krve zde prostě nesměli chybět a motorovka taky samozřejmě ne. Soundtrack byl božskej a herecký výkony taky. No a finále bylo tak šílený, že to až nebylo možný. No a finální scéna ve mě vyvolává plno otázek. Jak už asi všichni vědí, čtvrtá série nikdy nevznikla a nevznikne, takže se to už asi nevysvětlí, bohužel. 10/10 Konec seriálu jak má být! ()

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama