Reklama

Reklama

Šťastlivec od Stana Lee

(seriál)
  • Velká Británie Stan Lee's Lucky Man
Trailer
Velká Británie, (2016–2018), 20 h 36 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Neil Biswas, Stan Lee

Hrají:

James Nesbitt, Sienna Guillory, Darren Boyd, Amara Karan, Stephen Hagan, Eve Best, Joseph Gatt, Lisa Dillon, Lee Nicholas Harris, Andrew Lee Potts (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Harry Clayton (James Nesbitt) je tak trochu zkorumpovaný detektiv. Dluží peníze šéfovi mafie, který mu tak trochu šlape na paty. Žena mu utekla i s dítětem. Tak trochu pech. Jenže Harry dostává od záhadné ženy schopnost ovládat a mít pod kontrolou svoji štěstěnu. Je otázkou, jestli je to výhoda, nebo naopak. A co když to má vedlejší účinky? (geklon)

(více)

Recenze uživatele xrabl k tomuto seriálu (1)

Šťastlivec od Stana Lee (2016) 

Aj tu je vidieť rozdiel medzi divákom sk/cz (CSFD portál) a eng/internacional (IMDB portál)... Proste my skritizujeme všetko a hodnotíme všetko nízko. iste prvý diel vyzeral aj zaujímavo aj ma trošku odrádzal. Ale predsa nebudem hodnotiť niečo po 40 minútach (s výnimkou GoT), som sa presvedčil že po ďalších častiach je dej pútavý a vtiahne vás. Ku koncu série množstvo twistov a komplikovaných situácií dokáže človeka namotivovať viac ako čakanie na primetime seriály ako TWD, Flash... Len toľko že keď máte svoje hlavné seriály a nemáte čo, tento by ste nemali vynechať. ()

Reklama

Reklama