Reklama

Reklama

Šťastlivec od Stana Lee

(seriál)
  • Velká Británie Stan Lee's Lucky Man
Trailer
Velká Británie, (2016–2018), 20 h 36 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Neil Biswas, Stan Lee

Hrají:

James Nesbitt, Sienna Guillory, Darren Boyd, Amara Karan, Stephen Hagan, Eve Best, Joseph Gatt, Lisa Dillon, Lee Nicholas Harris, Andrew Lee Potts (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Harry Clayton (James Nesbitt) je tak trochu zkorumpovaný detektiv. Dluží peníze šéfovi mafie, který mu tak trochu šlape na paty. Žena mu utekla i s dítětem. Tak trochu pech. Jenže Harry dostává od záhadné ženy schopnost ovládat a mít pod kontrolou svoji štěstěnu. Je otázkou, jestli je to výhoda, nebo naopak. A co když to má vedlejší účinky? (geklon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

1. série Lucky Man je zajímavá britská kriminálka s jednou zvláštností a skvěle obsazenou hlavní rolí. James Nesbitt mě baví v každé roli a jeho Harry Clayton není žádnou výjimkou. Komplikovaný případ spiknutí, kde svou roli hraje náramek štěstí, se pomalu rozplétá a rozhodně stojí za to sledovat, kam Harryho zavede. Pravdou je, že těch komplikací je tam možná až trochu moc (třeba by pomohlo méně epizod), ale i tak mě to baví a jsem zvědavej, s čím se předvede druhá řada. Závěr mohl být trochu víc dořešenější, ale věřím, že i to přijde v druhé řadě. 2. série Druhá řada přináší do hry hlavně druhý náramek, jehož majitel je ještě mocnější než Harry. Musím ale uznat, že první řada mě bavila asi o něco víc, i tak jsem si ale tuhle užil. Navíc i otevřené konce z minulé série se přeci jen dočkaly závěrů. Jen tak nějak úplně nevím, kam bude směřovat řada další, ale překvapit se nechám. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi 3-4 *. Herci vynikající a neokoukaní oproti americké produkci. Výborné je, že fantasy prvek je stažený do pozadí a rozehrává se spíše duševní drama hrdiny, než akční složka jako v běžných superhrdinských filmech. Člověka musí napadnout, jak by s takovým darem naložil on na Claytonovo místě :-) Po druhé sérii, hlavně díky výbornému protivníkovi zvedám na 4*. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jestli seriál něco sráží, tak je to nepřehlednost. Příliš mnoho postav, příliš mnoho linek, příliš mnoho zákrut. Věřím, že na papíře to vypadalo dobře, ale co si budeme povídat, to vypadá spousta věcí. Ale i když jsem se v tom občas ztrácel, tak se mi to nakonec líbilo a to zejména kvůli Nesbittovi. Ten chlap prostě umí a průměrnou detektivku se zbytečným fantasy prvkem tahá do lepších čísel. A bavil mě i zbytek castingu na čele s Mackintoshem, takže nakonec hodnotím nadprůměrně. Nicméně sledování další série, pokud bude, si ještě rozmyslím. 70% ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Málo kdy hodnotím jenom podle pilotu, ale tohle je vážně sračka. Skvělej námět, ale zpracování je katastrofální. Hrůza a děs! ()

xrabl 

všechny recenze uživatele

Aj tu je vidieť rozdiel medzi divákom sk/cz (CSFD portál) a eng/internacional (IMDB portál)... Proste my skritizujeme všetko a hodnotíme všetko nízko. iste prvý diel vyzeral aj zaujímavo aj ma trošku odrádzal. Ale predsa nebudem hodnotiť niečo po 40 minútach (s výnimkou GoT), som sa presvedčil že po ďalších častiach je dej pútavý a vtiahne vás. Ku koncu série množstvo twistov a komplikovaných situácií dokáže človeka namotivovať viac ako čakanie na primetime seriály ako TWD, Flash... Len toľko že keď máte svoje hlavné seriály a nemáte čo, tento by ste nemali vynechať. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama