Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Walter Hill chcel vraj natocit film, ktory by bol hlavne o boxe a nie o nejakych dalsich motivoch, ktore pohanaju postavy v ich snazeni. To sa mu sice podarilo, ale nasledkom potlacenia vedlajsich motivov prakticky uplne eliminoval aj motivacie postav, vdaka comu vam je nakoniec uplne jedno, ktory z ustrednej dvojice vyhra zapas. Jeden z nich je namysleny chuj a druhy uzavrety introvert. Spolu bojuju iba preto, lebo si to vymyslel scenarista. Cely film som mal naviac pocit, ze ich hereckych predstavitelov na poslednu chvilu prehodili. Snipes by sa ovela viac hodil na toho namysleneho chuja a Rhames na premyslaveho introverta. Ale Hill mal iny nazor. Z dalsich postav zaujme uz len stary Peter Falk ako zabudlivy mafian, ktory cely zapas zorganizuje, lebo ma proste rad box. Bohuzial ani boxerske zapasy za vela nestoja. Nie su ani poriadne vygradovane a ani prilis prehladne natocene. Kamera ich furt snima z poza mrezi, takze som si ich prilis neuzil. Takze vysledkom je pravom zabudnuty podpriemerny boxersky film, ktoreho jedinym prinosom su fantasticke videopokracovania s legendarnym Boykom. 4/10. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o boxu kde je obsazení vcelku dobré a vězeňské prostředí má dodat punc tvrdosti.No je to film asi tak na páteční večer kde už se vám moc nechce hloubat nad myšlenkami filmu a jen tak vstřebáte akci filmu.Box je zde sice vidět jen zhruba posledních 10 minut ale fanoušky Wesleyho Snipese či Vinga Rhamese to bude určitě to lepší z jejich filmografie.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Neskutečně nudný film z prostředí, které by se dalo nazvat boxem ve vězení. Klišé a stokrát viděné prvky si autoři zajisté nemohli ospustit. Hlavním nedostatkem bych nazval to, že za hodinu a půl se toho stane taaak moc málo. Když příběh shrnu do věty - nadosmrti odsouzený porazí ve vězení doposud neporaženého šampióna a ten to po osvobození zapře - vyněchám toho ze všeho dění na obrazovce jen velmi málo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)

Reklama

Reklama