Reklama

Reklama

Dynastie

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2022), 76 h 52 min (Minutáž: 41–43 min)

Hrají:

Brianna Lynn Brown, Alan Dale, Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Nathalie Kelley, James Mackay, Robert Pralgo, Robert Christopher Riley, Grant Show (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Carringtonovi a Colbyovi za pomoci svých potomků v současné předělávce klasické večerní telenovely opět soupeří o to, kdo získá moc nad rodinným bohatstvím. (Netflix)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (1)

Dynastie (2017) 

1/108 Zábavná, přepálená, legrační soapka. Nová Dynasty je zárukou over the top guilty pleasure podívané, které kraluje veterán žánru Grant Show a jeho krásná mladá latinskoamerická ženuška. Bavím se při vzpomínce na původní seriál, který tvůrci vařili jednoduše tak, že sledovali konkurenční Dallas a do Dynasty tlačili všechno, co u konkurence (ne)fungovalo. A ať už to bylo cokoli, bylo nutné, aby to bylo zesílené a extra šílené. Dynasty proslavily mmj. rvačky ženských ve velké večerní. Nesmyslné zápletky, pokrytectví a hlavně luxus. Maximální dávky luxusu. A přesně tenhle recept opakuje i modermní Dynasty jen s tím rozdílem, že si dává záležet na agresivním soundtracku, pestrém zastoupení ras a LGBT+ spektra. A jak je vidět, spokojení jsou všichni. Ti, kteří vyrůstali s babičkou na české posunuté premiéře staré Dynasty do devadesátek, dnešní mládež i všichni ostatní. Škoda, že nemám dva životy, abych si to mohla dopřát celé. ()

Reklama

Reklama