Reklama

Reklama

Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy

  • Francie Les Rivières pourpres 2 - Les anges de l'Apocalypse (více)

Obsahy(1)

Komisař Niemans se vrací vyřešit mystické vraždy! Mrtvola muže zaživa zazděného v klášteře v Lotrinsku je pro komisaře Niemanse výzvou i posláním odhalit záhadu kruté a neobvyklé vraždy. Esoterické znaky vyryté kolem oběti naznačují zvláštní vražedný rituál. Komisař Niemans společně s policistou Redou (svým bývalým žákem) si musí k vyšetřování pozvat specialistku na náboženské rituály. Policista Reda objeví u kostela polomrtvého dvojníka Krista, který má apokalyptické vize o příchodu andělů, kteří zničí celý svět. Kdo jsou Andělé Apokalypsy? Vyšetřování komplikuje stále se zvyšující počet vražd. Vždy když dojde k záhadnému zmizení oběti, jsou stopy smazány podivuhodnou nadpřirozenou schopností mnichů kláštera, kteří jsou pod diktátem Otce Vincenta vázáni přísahou mlčení. Vyšetřování je pro komisaře Niemanse a policistu Redu naprosto záhadou až do chvíle, kdy zjistí, že jména i profese obětí se shodují se jmény apoštolů. Dojde opravdu ke dvanácti vraždám podle počtu apoštolů? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

oldin

oldin (hodnocení, recenze)

jednička byla lepší. Výkon Jeana dotal film na jinou kolej.

Lumpicek2

Lumpicek2 (hodnocení, recenze)

Dvojka je výborná, není tak napínavá jako jednička, ale je tam více akce a hlavně se povedla ta suprová honička. J.Reno a B. Magimel potvrdily, že jsou velmi kvalitní dvojicí a jsem rád, že se sešli v jednom filmu.

denbrough

denbrough (hodnocení, recenze)

Guga : Ne, film není dobrý. Na Purpurových řekách byla dobrá možná první hodina z prvního dílu, a jinak je to ubohost. Mně to přišlo teda chvílema spíš k smíchu než že bych u toho měl trnout hrůzou a napětím. No a ten konec - řekni krucinál - vždyť to bylo směšný. Spíš jak film pro děcka.. A propos - kolik Ti je? :-) Tenhle film se prostě nedá brát vážně ! Nedá a nedá a nedá. Bez Rena bych tomu dal odpad.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Guga

Guga (hodnocení, recenze)

jak na toto někdo může napsat že je to špatný film...někteří jsou fakt vymaštěnci co si hrajou na něco na co nemají...báječná podívaníá a J.Renno jako vždy úžasný

Reklama

Reklama